Great ocean road en bimbi park 

Dag 6 en eindelijk was het zo ver! Een dag waar ik naar uit gekeken had omdat ik vorige keer echt wel onder de indruk was van die Great Ocean Road. Ook deze keer stelde hij niet teleur.

We cruisden rond, stopten bij de viewing points en namen middagpauze in een klein dorpje. Na de lunch lieten we de kinderen even uit op een prachtig strandje… waar we helemaal alleen zaten. Niet te geloven eigenlijk toch?Daarna reden we door naar bimbi, een tip die we kregen van enkele Nederlanders. Een super leuke camping in een prachtig natuurpark vol koala’s in het wild!

Op de weg hier naar toe moesten we even stoppen omdat een koala de straat over stak! Het was alvast een hoogtepunt voor mij! Het filmpje kan je checken op m’n instagram. Op de camping zelf woont een hond en er zijn paarden. We besloten dus al snel een extra nachtje te blijven.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *