Momenteel: December-in-November, de samenvatting

Hopla, hier zijn we nog’s. Het is nogal druk geweest hier. Dat komt er van als ge beslist December in November te doen en plots een gewone werkmaand vol buitenschoolse- en andere activiteiten ook nog’s vol moet proppen met kerstshoppen, vriendinnenweekendjes naar Maastricht,  kerstfeestjes, Sinterklaas dingen en reis voorbereidingen

Maar, hé ‘t is gelukt, we gaan niet klagen.
En dus, met het komen van de Sint vanmorgen sluiten wij onze December feestmaand af.

De Sint bracht lekkers én speelgoed. Dingen die ze al lang wouden en leuke spelletjes voor op het vliegtuig en op reis. Jools trok meteen haar nieuwe onesie aan en zo is de dag ingezet. Allen in pyjama, de verwarming een graadje hoger en verder: niets. Alleen maar rondlummelen in huis, spelen met de nieuwe aanwinsten, dat ene boek uitlezen en gezellig thuis zitten.

dsc_1169 dsc_1174 dsc_1176 dsc_1178 dsc_1181

In de namiddag nog even naar het verjaardagsfeest van de BBF, terwijl wij als een wervelwind door het huis vliegen. Want met de komst van December komt ook ons vertrek héél dichtbij. En dus moeten we poetsen, opruimen, een ritje naar het containerpark en naar de glasbak. Het enige nadeel van een huisbabysit is dat je toch wat extra werk hebt bij vertrek, want je wilt het hele huis toch wel netjes achterlaten voor hen. Gelukkig weegt dat niet op tegen het feit dat je je huis en dier in goede handen kan achterlaten. Iedereen blij dus!

Eerder deze week ging ik met Jools naar Synterklaas een super toffe show van Wiezeddegij aka Seksjunkie Stijn: klassieke sinterklaasliedjes (leuk voor de kinderen), in een hip jasje (leuk voor de ouders). Een aanrader! En altijd fijn om uw kind plots op een podium te zien staan met één van uw eigen muzikale helden.

img_8473

Er was ook een Sinterklaas feest op het werk:

img_8355 img_8364  img_8382

…een vriendinnenweekend in Maastricht:

img_8286 img_8298img_8306

…een fakkeltocht, gone wrong:

qnkw3469

…en een fijn kerstfeest met familie:

img_8391 img_8390 dsc_1098

En zo zetten wij eindelijk onze final countdown in: nog twee dagen werken en dan op het einde van de week is het eindelijk voor écht. Onze droomreis binnen handbereik. Zalig gewoon!!

img_8435

Deze week deel ik nog enkele kade-ideeetjes voor wie nog inspiratie zoekt voor Kerst. Want Jools en Ellis, dat zijn gelukzakken en die kregen enkel bijzonder fijne kanootjes!

Happy December y’all!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *