J valt in herhaling….

Ik zei het eerder al, ik val in herhaling.
Ik weet het. Maar toen was het fietsgeluk nog zo pril. Nu zijn we toch al enkele maanden verder en is de liefde nog zoveel groter geworden.

Naar de dokter, naar de kine.
Snel even naar de winkel, de nachtwinkel, de afhaalchinees.
Naar ‘t stad, naar ‘t station, naar de bib, naar de nachtwinkel.
Naar de gymclub elke zondag, gewoon mijn hoofd leegmaken, energie tanken.
Alleen of met de puppies.
Alles doe ik hier tegenwoordig met mijn fiets. In de zon, in de regen. Wat een zaligheid.

Vooral de tourtjes naar het veld vormen het hoogtepunt in mijn weken. Even weg van alles. Die mooie bloemen, de herfstkleuren, de vaste afspraak bij de koeien… Wat een rijkdom, wat een zaligheid. Vorige week kregen we zomaar uit het niets zelfs een rondleiding op de melkboerderij waar we elke zondag passeren. We zagen de melkstallen, de kalfjes, de vleeskoeien….Super de max gewoon.
In de sporadische gedachten over verhuizen naar een andere plek, vormen deze elementen zelfs een steeds grotere factor. “Ah neen, ik moet hier blijven. Ik ken hier mijne weg, ik heb hier mijn vaste routes. Ik ben hier thuis. ”

Dus ja, vergeef mij, ik val in herhaling, maar man: die fiets, dat is dus écht mijn beste aankoop ooit! <3

img_6731  img_6736 img_7095 img_7101 img_7103 img_7289 img_7294 img_7298 img_7306 img_7384 img_7386 img_7395 gajs0996 qfiu4756 img_7428 img_7459

3 comments

  1. Wat leuk en precies goed kunnen genieten van het prachtig weer. Hier ben ik op zoek naar een mamafiets, alleen die krengen zijn wel verdomd duur 😮

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *