Boekentip voor leergierige kinderen: mijn eerste Engelse woordjes met Woezel en Pip

Een leuke tip voor leergierige kindjes, namelijk een kinderboek van Woezel en Pip om Engelse woordjes te leren.

Op school vindt Ellis alles “makkie” en net daardoor is ze zo ge├»nteresseerd in talen denk ik. Zo leerde ze een tijdje Spaanse woorden via een app en nu vonden we in de bib dit boekje. Omdat het belangrijk is dat ze ook leert leren en oefenen alvorens iets te kunnen, moedigen wij haar dus zeker aan in haar taal interesses. En met onze reis naar Australie in gedachten leek het haar wel leuk wat Engelse woordjes te leren.

In het boek gaan Woezel en Pip op ontdekkingsreis en via allerlei kleurrijke tekeningen komen ze in verschillende situaties terrecht.

Simpel, tof, kleurrijk. Een aanrader vonden wij en te koop voor slechts 8,99 euro!

img_6808 img_6806 img_6805

4 comments

  1. Ik heb een Frans Nederlands woordenboek voor Adriaan. Maar het moeilijke vind ik dan eigenlijk toch dat je bepaalde letters anders moet uitspreken. Daarom zou het mondeling beter zijn voor Adriaan denk ik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *