1 september traditie!

1 september, een nieuw schooljaar start.

Volgens de traditie nemen we dan een foto voor de voordeur. Daar gingen ze, mijn twee meisjes lief. Jools naar het tweede leerjaar alweer en Ellis naar het eerste. Wat een grote stappen. Echt geen kleutertje meer in huis. Twee keer huiswerk. Twee grote boekentassen.

IMG_6198 IMG_6187 IMG_6185 IMG_6183 ย  IMG_6178

Vorig jaar: hier
2014: hier
2012ย en een beetje later in 2012

Jullie ook zo’n tradities? Laat een link achter in de comments, dan kom ik graag eens kijken!

3 comments

  1. Leuk als je komt kijken, maar even geen tradities hier. Of het moet zijn “IK WIL NIET NAAR SCHOOL”, de avond van te voren. Bleke gezichtjes de ochtend van de eerste dag. En redelijk normaal tot vrolijke gezichtjes als ik ze na de eerste dag weer ophaal ๐Ÿ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *