Summer’s gone…

Voila. Ie zit er officieel op. Bye, bye, zomervakantie 2016.
Wat ben ik blij dat ik deze laatste, zonnige dagen nog had om te genieten van de zon en onze Belgische Kust. Zalig was het gewoon.

We logeerden in een B&B in Wenduine (Langhof) en dat is ons goed bevallen. Vooral de locatie was top: op 1,3 km van de zee en wat dus super zalig is aan Wenduine is het feit dat het daar eigenlijk super kalm is en je zonder enig probleem tot vlakbij de zee kan rijden en gratis kan parkeren. Zalig dus voor vermoeide kleine kinderen die houden van een surf board, een emmer, een schepje, etc….

We gaven de dieren op de boerderij dagelijks eten, we zwommen in de zee, we kochten een vlieger (stond al 1,5 jaar op Ellis’ bucket list), lazen boeken uit, reden met een elektrisch brommertje (zij toch), gingen eindelijk naar Oostende naar The Crystal Ship route, we bezochten het wonderbos (aanrader!!) en wandelden in de duinen.

Prachtige dagen om nooit te vergeten! In Wenduine zien ze ons zeker nog terug!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *