Tip voor trips: Zalig plekje voor een zonnige dag!

Eigenlijk zaten we in de auto op weg naar Hélécine. Het was een zondagmiddag en toen we buitenkwamen bleek het warmer dan we dachten. Onderweg bedacht ik mij plots dat iemand mij ooit een tip had gegeven over een leuke waterspeeltuin in Attenhoven (bij ons in de buurt dus). Ik checkte snel online en veranderde de bestemming in de GPS.

Super spontaan en onverwacht kwamen wij zo dus voor het eerst bij brasserie Rietgors, gelegen aan het natuurgebied “de Beemden“. Het is een knooppunt van wandel- en fietsroutes in de prachtige velden van Landen en omstreken. Een brasserie dus, maar vooral zo veel meer dan dat.

Een waar stukje paradijs voor elke zomerse, warme dag. Een redelijk recente kinderspeeltuin met als thema “water”. Een droom voor onze waterrat Ellis. En ook wij wisten de plek echt te appreciëren. Een prachtig aangelegde waterspeeltuin op een mooi, groen domein waar je je kinderen vrij en veilig kan laten ontdekken en spelen, terwijl je zelf geniet van op een picknickdekentje of op het terras van de brasserie.

IMG_4383  IMG_4385 IMG_4386  IMG_4388 IMG_4389  IMG_4378  IMG_4380 IMG_4381

Het was al snel duidelijk: dit wordt één van onze favoriete hangouts (én ik weet nu al waar het volgende warme verjaardagsfeest van Jools zal doorgaan).

Place to be: Attenhovenstraat in Attenhoven (Landen). Kan niet makkelijker zijn, toch?

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *