We have a winner (100% suikervrij voor kinderen)

Deze keer was het moeilijk. Bij elke comment en motivatie dacht ik: “oh dit moet winnen zeg”. Maar helaas, er kan er maar één de echte winnaar zijn, dus kozen Jools & Ellis een nummertje: Proficiat Annelies!

annelies

Oooh dit boek zou ik echt heel graag winnen!
Tijdens mijn zwangerschap had ik zwangerschapsdiabetes, en ik probeer sindsdien zo goed mogelijk op mijn suiker-inname te letten. Het zou fantastisch zijn als ik uit dit boek tips&tricks kan halen om de lijn ook door te trekken in de (op)voeding van onze meisjes!
2 thumbs up!

Mail je mij jouw gegevens?

2 comments

  1. Jeeeeej, wat leuk, ik heb eindelijk eens iets gewonnen!
    Bedankt Ellis&Jools, om het juiste nummertje te trekken!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *