Traditie: de eerste en de laatste

Net zoals elk jaar blik ik rond deze periode even terug.
Op het schooljaar dat voorbij vloog. De kinderen die in the blink of an eye plots gigantisch veel veranderd blijken. Niet te geloven. Alweer….

De eerste van dit schooljaar:

IMG_3086 IMG_3081 IMG_3080

En dan gisteren, de laatste van dit schooljaar:

Een jaar waarin Jools enorm veel leerde en een echt groot meisje werd. Geen kleuter meer te bespeuren, eerder af en toe al een echte puber die komt piepen. Een meisje dat ervan houdt zich mooi te maken, graag lang in de spiegel kijkt en de lat voor zichzelf oh zo hoog kan leggen.


Ook voor Ellis was het een belangrijk jaar. Een schooljaar waarin ze twee jaren combineerde en ergens in het midden overstapte van de tweede naar de derde kleuterklas. En dus sluiten we met dit jaar ook een tijdperk af. Geen kleuter(school) meer voor ons. Niet te geloven gewoon. Echt, echt niet. *snif* maar ook wel #trots.

4 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *