Dank u lieve juffen!

Zoals een kerstboom bij kerst hoort, hoort het er de laatste jaren ook een beetje bij om op het eind van het jaar te proberen een leuk afscheidscadeautje voor de juffen te vinden. Elk jaar is het een zoektocht, want ik wil wel iets leuks en bruikbaars geven, maar ik vind ook niet dat zo iets fortuinen moet kosten (gaat het Bongo met uw cadeau suggesties van 50 euro en meer?!).

Omdat we, zeker bij Ellis echt wel héél blij waren met de goede zorgen en begeleiding op school wouden we echt wel iets leuks geven. Op Facebook zag ik enkele leuke, gepersonaliseerde stempels voorbij komen en dat vond ik wel een tof cadeautje. Elk juf kreeg van ons een eigen stempel en een Facebook like duimpjes stempel. Daarnaast scoorden we nog enkele mooie schriftjes bij Kudzu en mooie “thank you” kaartjes bij Papiermier.

stempels IMG_3346

We hopen zo op een fijn afscheid en danken de juffen voor hun harde werk en bovenal goede zorgen.
Alweer een schooljaar voorbij. Zomervakantie 2016: we are so ready!!!

Voor wie nog inspiratie zoekt:
in 2015 deden we dit
i
n 2014 dit
i
n 2013 dit

Hebben jullie ook iets gemaakt of gekocht? Laat een linkje (of berichtje) achter in comments, dan kom ik graag inspiratie opdoen voor volgend jaar.

En omg! Mijn kleuter is afgestudeerd?! When did this all happen??

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *