Het einde nadert….

Nog een paar weken en het zit er alweer op. Niet te geloven gewoon hoe snel zo’n schooljaar toch altijd weer voorbij lijkt te vliegen.

De dagen razen voorbij en de agenda puilt uit. Oudercontact Jools, gesprek op school over Ellis en haar nakende overstap naar het eerste leerjaar. Intake gesprek bij Gemz, gevolgd door een testdag voor Ellis én een afspraak voor de nabespreking van alle resultaten. Daarnaast starten we ook een traject op bij Ankerpunt, dus ook daar is er een eerste kennismakingsgesprek. Tussendoor nog een aantal verjaardagsfeestjes (waaronder dat van Jools!), de laatste lessen met bijhorende kijkmomentjes van de buitenschoolse activiteiten en ga zo maar door. Ik kan bij momenten niet volgen en moet echt mijn agenda nauwlettend in de gaten houden. Constant het gevoel dat ik dingen over het hoofd aan t zien ben.

Blij dus met de nakende vakantie, ook al hebben we dit jaar zelf weinig vrij, we gaan er toch het beste van proberen maken. Ik plande vooral enkele korte (maar leuke) tripjes in, zodat we toch ook wat kunnen meesurfen in het zomer- en vakantiegevoel. In Juli ga ik met mijn zus en kinderen een paar dagen kamperen in een tippi aan de rivier de Semois, in Augustus gaan we naar de ezelboerderij, Jools zal voor het eerst op Sporta kamp gaan naar de boerderij en als alles goed gaat, proberen we in Augustus toch nog een klein weekje er tussenuit te muizen. Het komt dus wel goed met deze zomer. Ik zie er wel het fijne van in, zo’n staycation.

Verder zal het vooral aftellen zijn naar December/Januari, want dan plannen we nog’s een lange reis temaken. Deze zomer lezen wij dus vooral reisgidsen, op zoek naar inspiratie.
En tot het zo ver is, genieten we gewoon mee van al jullie zomerse reizen en foto’s, deal?

5 comments

  1. Ja, het einde van het schooljaar is altijd zo’n hectische periode en dat terwijl leerlingen en juffen en meesters ook al behoorlijk schoolmoe zijn. Wij tellen hier hard af tot aan de vakantie, nog 3 weken….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *