Vaderdag 2016

Vaderdag 2016….Dat was met (iets gezondere) chocolade cakejes met pindakaas vulling (het recept deel ik binnenkort nog!), recht uit de oven. Kadootjes en tekeningen van de kinderen. En natuurlijk ook een kadootje van mij. Voor de nieuwsgierigen: het werd dit. Een dik, mooi boek om bij weg te dromen of ter inspiratie. Hij heeft er al een hele avond in zitten bladeren, dus ik denk dat het een goed kado was 🙂

IMG_2705 IMG_2710 IMG_2713 IMG_2721    IMG_2733

Daarna gingen we naar een grote rommelmarkt en slenterden we de hele dag rond. Een zalig dagje van taking it slow dus.

Hopelijk was het bij jullie ook fijn? Gaven jullie ook een kado of is die eer enkel aan de kinderen weggelegd?

3 comments

  1. Wauw wat leuk :). Hier heeft hij van mij & de kids een PS4 jaarkaart gekregen en Emma had op school een schatkist gemaakt uit een eierdoosje, deze was gevuld met tegoedbonnen.

  2. Ik mocht geen cadeau geven omdat hij zich anders te schuldig zou voelen dat hij niks gedaan heeft voor mij. 😉

    Die van jullie viel wel met zijn g*t in de boter precies!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *