Vaderdag: 5 tips voor een leuk kado voor een man/vader

Bon, hoog tijd om terug naar het gewone leven te stappen. Bijna vaderdag, dus tijd voor wat inspiratie!
Wij zullen vast niet de enige zijn die soms discussie hebben over vader- en moederdag toestanden.

Ja, ik weet dat wel, ik ben zijn moeder niet. En neen, ook hij is mijn vader niet. En ja, dat is eigenlijk één grote commerce. Maar toch…Een dag om de ander te tonen dat ge zijn/haar vaderlijke/moederlijke kwaliteiten apprecieert, dat is eigenlijk toch wel schoon. Dus ja, eigenlijk verwacht ik altijd toch wel iets op zo’n dag. En wie iets verwachts, die moet natuurlijk ook iets terugdoen. En omdat ik zeker ook niet de enige ben waarbij het kei moeilijk is om een kado te vinden voor iemand die een man is, hierbij alvast enkele tips. De ene al wat groter (duurder) dan de andere, dus het hangt er vanaf hoe hard ge u wilt uitsloven.

De tips die ik hier opsom, zijn dingen die ik in het verleden al kado gaf aan het lief en die in de smaak vielen. Let wel: sommige waren ook verjaardags- of kerstkado’s (en iets duurder dus). Maar omdat inspiratie voor mannen altijd moeilijk is, geef ik de opties hier toch maar mee. Ge weet nooit dat ge nog een andere gelegenheid in het vooruitzicht hebt, voor zo’n moeilijk geval.

Here we go:

Het eerste is een kado  dat hier hard in de smaak viel en eigenlijk is het stiekem ook één van mijn favoriete boeken om in te bladeren en kei hard weg te dromen. Veel inspiratie en een immer groeiende wishlist tot gevolg: De lonley Planet van….de world! Slechts 24,10, tis de moment dus!

The_World__Lonely_Planet_s_Guide_to__Large

Het lief, stiekem ook een beetje nerd, was ook heel blij met dit boek: Atlas van afgelegen eilanden- vijftig eilanden waar ik nooit geweest ben en ook nooit zal komen. Een prijswinnend boek van een Duitse publiciste en grafisch ontwerpster Judith Schalansky vol absurde verhalen. Slechts 16,95.

9200000022091965

Voor wie iets dichter bij de klassieke vaderdagkado’s wilt blijven, zijn er natuurlijk ook talrijke dingen die je met foto’s kan doen. Ik ben altijd al een grote fan geweest van het maken van toffe magneten van eigen foto’s. Ideaal ook om de verse vaderdagknutselwerkjes op te hangen. Super tof op de koelkast of verwarming, makkelijk om te maken en altijd leuk om te krijgen. Het moeilijkste aan dit kado is dat je er tijdig aan moet denken om ze te bestellen. Zo ongeveer nu dus, als je nog op tijd wilt zijn…

Is de sky de limit, dan kan ik ook deze beauty aanraden: de Marshall Acton speaker. Het lief kreeg deze onder de kerstboom en alweer stiekem een kado waar ik zelf ook kei hard van geniet. Past perfect in ons retro interieur, ziet er klein uit, maar wat er uit komt van volume is geweldig én schoon, aangenaam geluid. Ideaal als compacte stereo speaker die je ook nog makkelijk kan meenemen naar daar waar je hem nodig hebt. Standaard staat hij bij ons in de nieuwe keuken/living, maar soms gaat hij ook mee naar de kelder om mij te vergezellen tijdens mijn Start to Run sessies op de loopband. Ik <3 van mijn – oké: zijn Marshall Acton speaker! En momenteel met 40 euro korting zeg….Misschien wel dé moment?
9200000035236899

Wie al deze dingen maar niets vind, kan zeker ook terecht op deze site (opgelet: ik word altijd héél hebberig van deze webshop!)à Ze maakten het ons zelfs héél makkelijk en voegden een vaderdag categorie toe, voor alle hippe, toffe papa’s….

Benieuwd of jullie meedoen aan vaderdag/moederdag toestanden? Ook ultieme “goed kado voor een gemiddelde man” tips zijn altijd welkom, want nu zit ik hier wel tips te geven, maar ik heb wel zelf nog géén enkel idee. #help?

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *