Geef eens een boompje….

Hoewel ik zelf gigantisch blij kan worden van verse bloemen in huis, vind ik het tegelijk toch altijd een beetje zonde. Een beetje een mooi boeket kost al snel handen vol geld en na een paar dagen hebben ze hun beste tijd alweer gehad en belanden ze in de vuilbak.

Daarom wou ik dit jaar eens iets anders geven aan mijn moeder. Ik surfte wat rond en kwam zo terecht op deze site. Ik was meteen gewonnen voor het idee.We zijn in onze familie allemaal nogal buitenmensen die houden van een streepje groen en natuur. Een boom gaat zo veel langer mee en geeft ook veel meer plezier dan een bos snel verwelkte bloemen. Zo gezegd zo gedaan dus. Ik koos voor een Magnolia ‘een boom van pure schoonheid en elegantie’ en klikte op bestellen.

Even ging het daar bijna mis. Door de nakende vrije dagen liet ik het pakje thuis leveren in plaats van op het werk. Ik kreeg netjes bericht dat ze op zaterdag (handig!) tussen 18u en 19u zouden leveren. Handig dus, dacht ik. Helaas nemen ze het blijkbaar niet zo nauw met deze richtlijnen want toen we om 17u thuiskwamen, bleek de leverancier om 15u30 al langs geweest. Een briefje in de bus liet weten dat het boompje dus in een leveringspunt van DPD zou afgegeven worden enkele dagen later. Vervelend dus, want ten eerste moest ik al tijd vinden om op dat punt te geraken (voor de feestdag en vooral: voor het feest zelf) én de gedachte aan mijn boompje helemaal ingepakt ergens in een magazijn of dagen onderweg, daar werd ik ook niet echt vrolijk van. Na veel gedoe had ik het boompje dan toch in handen en een dag later werd het gepland in mijn moeders tuin. Enkele blaadjes hadden afgezien van de lange levertijd, maar hopelijk komt het toch nog goed met het boompje.

home_product3_tablet

Al bij al, blijf ik dus wel fan van het “geef eens een boompje” concept.
En verder ben ik ook benieuwd wat jullie aan jullie eigen moeder gaven? Misschien kan ik al wat inspiratie opdoen voor volgend jaar, want da’s wel het enige nadeel: je kan moeilijk elk jaar een boom schenken 😉

(ps: voor alle duidelijkheid: dit is geen gesponsorde post, gewoon ik die mijn enthousiaste mening deel.)

2 comments

  1. Wat een ongelofelijk leuk idee! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een leuk cadeau voor bepaalde gelegenheden. Deze site ga ik zeker onthouden!

  2. Super! Zelf zou ik daar ook heel blij mee zijn, maar zou niets voor mijn moeder en schoonmoeder zijn.
    Hier wilden de mama’s niets, alleen een bezoekje. Uiteraard toch cadeautjes gegeven. Mijn moeder kreeg een mandje met zeepjes en alles voor een deugddoend bad. Mijn schoonmoeder kreeg een smoefelmand. Niet zo origineel, maar ze waren er blij mee.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *