Is it Summer Yet?

Oh, hoe zalig waren de afgelopen dagen toch? Door een dagje bij te vragen na de Feestdag was ik zomaar 5 dagen achter elkaar vrij. Op woensdag deden we nog van the usual stuff. Het feit dat het voor één keer geen muziekles (voor Ellis) en balletles (voor Jools) was, zorgde ervoor dat we voor het eerst dit jaar konden genieten van de zon in eigen tuin. Genieten en voorbereiden, want op Donderdag stond er een brunch voor 10 op het programma ter ere voor mijn moeders verjaardag.

Alsof dat al niet zweten genoeg was, was ik ook nog een hele week “Tegen De Sterren op Live” weduwe, want het lief moest daar dus werken en deed een hele week lange dagen waarop ik hem amper tot niet zag. Maar, tot ieders verbazing, kwam alles goed. Het huis was redelijk opgeruimd, het eten in veelvoud aanwezig én lekker en iedereen was content. In de namiddag gingen we naar ons geliefde “Het Vinne” in Zoutleeuw. Elke keer opnieuw weer zalig daar. Elke keer ontdekken we er ook nieuwe, fijne plekjes. Het is en blijft een dikke aanrader dus! Volgens mij één van de mooiste plekjes hier in België.

IMG_0556 IMG_0447 IMG_0547

Op vrijdag trokken we samen met mijn BFF en meter van Ellis naar De Efteling en man: ik was echt vergeten hoe ongelooflijk cool en schoon dat daar is. Pure nostalgie. Onze kinderen zijn helemaal zot van sprookjes (ze luisteren constant naar LP’s met kindersprookjes erop) en keken dus hun ogen uit in het Sprookjesbos. Het was druk, warm en vermoeiend, maar één ding is wel héél duidelijk: wij gaan zeker nog’s terug!! Pure magie daar.

IMG_0566 IMG_0564 IMG_0575 QGWQ6902 ADAS6863 IMG_0621

Op Zaterdag werden we verwacht in de Lotto arena om afscheid te nemen van (de oude) K3. En ook dat vonden ze natuurlijk geweldig. Enkel Ellis was niet echt in form (te moe, te warm, geen lucht en vermoedelijk ook een beetje te druk voor haar). Vreemd vond ik het wel om vast te stellen dat daar eigenlijk bijna geen kinderen aanwezig waren. Het merendeel waren grote tieners, twintigers en achter ons zat zelf een viertal zeer enthousiast mee dansende en zingende vijftigers….Bijzonder….Ahum.

IMG_0655

Zondag was het moederdag en ook dat was een geweldige topdag, maar dat zei ik eerder al.
En dus kijk ik nu vollenbak uit naar de echte zomer. Zonder slechte, regenachtige dagen tussenin. Gewoon kei hard the real deal. Full Force. Ik ben er klaar voor! De afgelopen dagen verzachtten alvast de pijn van de terugblikken die mijn Timehop mij elke dag geef, waarop ik zie welke super coole dingen we vorig jaar deze tijd zaten uit te spoken. Niet te geloven dat onze grote Canada reis alweer een heel jaar achter ons ligt. Gelukkig zijn we alweer aan het dromen/plannen voor een volgende grote reis. To be continued dus!

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *