Feest alom (en één winnaar!)

Hoera! EINDELIJK, eidelijk, EINDELIJK is het einde nu écht in zicht. Er moet nog wat afgewerkt worden (langs buiten) en er moet nog wat verder geschilderd worden, maar één kant is, buiten plintjes, helemaal klaar! En ja, natuurlijk was het handiger om gewoon te wachten tot die plinten er ook stonden, maar geduld staat niet echt in mijn woordenboek. Daarom gaven we deze namiddag de ene muur een laatste laagje om enkele uren later eindelijk mijn prachtige kast in elkaar te knutselen! Ik kocht ‘m al voor Kerst, dus de voorpret had echt wel lang genoeg geduurd!

Zie hier een sneak peek: <3

IMG_8824 IMG_8822IMG_8819-1 IMG_8821-1

Ik ben super blij, verliefd, content! Onze extra keukenruimte gaat zo hard mijn lievelingsplek in huis worden. Ik zie het al kei hard zitten!

Nu nog de andere kant verder verven en de levering van de zetel afwachten (normaal ook volgende week ergens). En dan kunnen we kei hard beginnen aan plan “vergeten hoe verschrikkelijk verbouwen toch is”.

En, om jullie in mijn vreugde te laten delen, mocht Jools nog een nummertje trekken om zo een winnaar van de Polabora set aan te duiden. Proficiat Voskosmos: you are the lucky one!!! Mail je mij even welk setje je zou willen (vintage of squares) en dan bezorg ik jou een code! Veel plezier ermee!!

2 comments

  1. Ooooooooh joepie!!! Ik ben zo blij, ik doe mee aan veel wedstrijden maar ik verlies altijd alles 🙂 Yes yes yes eindelijk eens iets gewonnen 😀 Doe maar de vintage!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *