#projectgelukszoeker: doe meer met je foto’s! + Give Away!

Foto’s, foto’s…everywhere.

Elke dag neem ik er toch wel een paar. De meesten blijven voor eeuwig op m’n computer staan. De leukste komen op m’n Instagram en of Facebook terecht.En af en toe print ik er eens een honderd tal af waar ik dan een fotoboek van maak. I’m a sucker voor scrapbook projectjes allerhande, alleen suck ik er heel hard in, wegens creativiteit min zesduusd!

Toen ik een tijd geleden het Bucket List boek kreeg, zag ik er meteen meer in. Ik besloot er een fotoprojectje aan te koppelen en dus m’n eigen bucketlist/blij maak boek op te stellen. Op de eerste pagina’s schreef ik alles op wat ik nog wil doen in m’n leven of waar ik heel blij van word dat ik het gedaan heb (mama worden, londen, reizen, lekker eten…). En al die dingen fotografeer ik nu voor in m’n boek. Een leuk aandenken, fijn om in te bladeren én tof om over na te denken. Instant happiness dus!

IMG_8493 IMG_8496 IMG_8497 IMG_8494

Kortom: een echte aanrader! Wie inspiratie wilt opdoen voor het opstellen van de bucket list, kan het boek oa hier kopen. En wie meteen ook aan de slag wilt met een bijhorend fotoprojectje, mag ik blij maken met een Polabora setje om meteen een goede start te maken.

IMG_8016

Ik ben al langer fan van Polabora en ik vind dat hun retro prints echt passen binnen mijn #projectgelukszoeker. Zelf ging ik voor een mix van hun vintage prints en de gewone squares. Geef mij in de comments alvast één leuk item mee van op jouw bucketlist en wie weet win jij een unieke code voor één gratis set vintage prints of squares. Go, go, go!!!

8 comments

 1. @Kruimels: die heb ik al gedaan (wel zonder kroost natuurlijk) en écht: WAT EEN AANRADER!! Was het coolste wat ik al ooit deed in m’n leven 🙂

  @Doris: wauw ook cool!! Al zou bij mij gewoon op een podium staan eerder op m’n lijst staan.

 2. Tgoh ik vind veel dingen echt leuk in het boek 😉 Zoals een banaan opsturen, daar werd ik echt mega blij van. Aan de mensen zeggen dat ik ze graag zie… dat is zo schoon eigenlijk en dat doen we gewoon te weinig. Dus geen echt grootse dingen voor mij 😉
  Ik gaf het bucketlistboek ook aan 2 vriendinnen die ook meedoen en zo maken we elkaar gek en worden altijd maar nieuwe tradities en uitdagingen geboren.
  Zo staken we onlangs een picolo in de snijmachine in de Makro en we besloten dat nu elke keer te doen als we samen zijn. Elke keer iets anders, tot ze ons zeggen dat het niet mag. Hahahaha.

  In #hetvriendenboek staan ook leuke eenvoudige uitdagingen… Echt ik ben zoooo zwaar van en maak er ook foto’s van dat ik Polabora met plezier eens zou willen uittesten…

 3. Ik wil ooit in mijn leven naar New York. Ik heb zo in mijn hoofd om dat te doen ter ere van mijn veertigste verjaardag. Dan zijn mijn zonen 15 en 13, zullen ze ook wel tof vinden zou ik denken.
  ‘t Is wel nog een goeie 10 jaar wachten… 😀

 4. Ik wil ooit van aan mijn voordeur naar Santiago de Compostela stappen, zonder tijdslimiet. We deden een paar jaar geleden de tocht al van in Spanje maar ik zou graag gewoon in mijn eigen stad starten en dan maanden op het gemakske onderweg zijn 🙂

 5. op mijn “gezegende leeftijd” staat er niet veel meer op mijn bucketlist,maar nog eens terug gaan naar NY zou er zeker op staan.
  Ik ben al zo content met het leven dat ik gekregen heb,meer kan ik daar echt niet aan toe voegen,noem mij maar een tevreden mens.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *