Momenteel: van kak en kut en ups and downs.

…afin, zo voelt het toch. Hoe goed Januari gestart was, Februari knalt er meteen goed tegenin. Laat het ons er op houden dat het m’n maand niet is.  Veel zorgen en misserie. Veel kut en kak. Te weinig slaap ook en dat haalt meteen mijn stappen gemiddelde  en energie peil naar beneden merk ik.

Maar zoals dat gaat in het leven gaat alles gelukkig met up’s en downs. Dus er is ook nog goed nieuws. Morgen is Ellis écht jarig. Vijf jaar begot, mijn kleine baby, hoe kan dat toch in godsnaam? Afgelopen weekend hadden we al een fijn feestje. Met haar coole peter en meter, oma’s en opa’s en enkele naaste vrienden. Er was zeemeerminnentaart, kadootjes, zussenliefde en hartjesballonnen. Het kind genoot en kreeg eindelijk haar lang gedroomde Frozen jurk. The joy, people, ge kunt het u niet voorstellen.

DSC_0500 DSC_0505 DSC_0523 DSC_0536  DSC_0550  DSC_0555 DSC_0577 DSC_0579 DSC_0599  DSC_0614 DSC_0617 DSC_0620 DSC_0625

Een dagje eerder werden we dankzij Walkie Talkie en Danone nog verwend met een mega super-de-luxe valentijnsontbijtje. En ik moet zeggen: ik kan dat wel gewoon worden zo’n fancy hotel-ontbijt-toestanden aan huis. <3 Ook de hele campagne die er naar toe leidde vond ik super tof! Om de paar weken een mysterieus kaartje in de brievenbus….Wie vindt dat niet cool?

IMG_8363IMG_8336IMG_8361

Een ander energie zuigend iets is onze never-ending verbouwing (crappy veranda wordt- hopelijk ooit- een mooie extra keuken ruimte. Het einde is in zicht en boy heeft dat al bloed, zweet en tranen gekost. Er waren deze maand echt momenten dat de zenuwinzinking mij nabij was. Met veel bleiten en u de zieligste persoon van het hele universum voelen inclusief. Het kan niet alle dagen feest zijn zeker?

IMG_8214 IMG_8223 IMG_8224 VBBF3627 IMG_8302 IMG_8321 IMG_8331 IMG_8332

Gelukkig wel nog een feestje in het vooruitzicht. Dan heeft Ellis namelijk voor het eerst een verjaardagsfeestje met klasvriendjes. Ze kijkt er gigantisch naar uit en ik ben ook wel benieuwd om sommige vriendjes eindelijk eens echt te leren kennen. Verder doet ze t super goed. Maandag startte ze in de derde kleuterklas. Al twee dagen kwam ze razend enthousiast thuis, vol verhalen over van alles en nog wat. So far, so good dus.

M’n blog was door alle stress en drukte dus ook even wat stiller, maar geen nood er komen nog leuke dingen aan. Zo volgt er later deze week nog een leuke give-away van Polabora! Wie graag’s wat foto’s afprint in een leuk retro jasje, hou de blog dus zeker in de gaten!! Ik ben nog even aan het knutselen aan iets en dan komt ie eindelijk online!

IMG_8016

En verder probeer ik vooral mezelf op te beuren. Dan denk ik bijvoorbeeld terug aan die geweldige dag eind november toen onze werkman luid bulderlachend vroeg: “je denkt toch niet dat wij hier nog gaan bezig zijn tegen Kerstmis?!?” Ho, ho, ho dat waren nog’s fijne tijden…. 😉

Afin, hopelijk snel beter. Tot dan doe ik veel Netflix, Lp-tjes draaien en proberen op tijd te gaan slapen.

Gegroet!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *