Henry Rollins spoken word: Aanrader!

Woensdag ging ik eindelijk nog’s naar Henry Rollins Spoken word. En man, dat is toch altijd zo’n aanrader hé! Elke keer hang ik drie uur aan zijn lippen. Om vervolgens uit een roes te schieten en te denken: “huh, is t al gedaan?!”.  Drie uur lang vertelt hij verhalen, anekdotes . Drie uur lang vult hij uw hoofd met gedachten, ideeën en ervaringen. Drie uur, zonder dat het ook maar één seconde gaat vervelen.

Elke keer ben ik zo geïnspireerd, gefascineerd en gemotiveerd. Om m’n leven in handen te nemen, om dingen te doen en te beleven! I so love the guy!

Doe uzelf één plezier: als hij er nog’s is: koop u een ticket! Ge zult er geen spijt van hebben! Meestal tourt hij in de even jaren. In de oneven jaren doet hij zotte, coole dingen om weer een volgende toer voor te bereiden. What a life. What a guy. Had ik een zoon gekregen, het was een Henri geweest. Nu moet de kat het er maar mee doen.

De West-vlamingen kunnen nog deze tour gaan misschien. De 29ste staat hij nog in De Spil in Roeselare en dat is nog niet eens uitverkocht!

Voor wie er zich weinig kan bij voorstellen. De Morgen kan het ook goed uitleggen. Al waren ze nogal zuinig met hun sterren, vind ik!

En voor de fans: hij heeft ook podcasts!

IMG_9872

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *