Leuk hebbeding: Flow scheurkalender 2016

Heb je’m al gezien? Wat is ie leuk….

BladereditieFlowScheurkalender2016_WooCg3m7kha2h06bIMG_7218IMG_7219IMG_7220IMG_7221

Hij lijkt wel gemaakt voor mijn projectje, niet?

“Geluk zit in een klein hoekje. Dus tekende illustrator Deborah van der Schaaf voor Flow een scheurkalender met elke dag een klein gelukje. Van iets terugvinden wat je kwijt was, tot een vallende ster zien of stiekem dansen op een mooi liedje.”

Om blij van te worden! Ik plan er nog een zij-projectje aan waarbij ik, waar mogelijk, de afgescheurde blaadjes bij hou om in mijn fotoboek te plakken. Samen met m’n eigen versie van m’n kleine gelukjes.

Doe je mee? De kalender kost slechts 14,95 en geef nu toe…Dat is toch niet veel voor 365 dagen vol geluk?

2 comments

  1. Die heb ik ook al een paar weken in mijn bezit. Begin december kocht ik hem in de Standaard Boekhandel, dus ik was vorige week heel erg blij dat ik hem ein-de-lijk mocht gebruiken 🙂

  2. Haha, dat kan ik mij voorstellen. Ik probeer mij ook in te houden om niet al helemaal er door te bladeren. Zo is er elke dag nog een kleine verrassing aan 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *