#projectgelukszoeker: get out more! Mét give-away!

De eerste tip is eigenlijk een heel gemakkelijke: get out more!

Ge moet er niet veel voor doen, gewoon af en toe een schop onder uw eigen kont. Bij ons thuis worden wij eigenlijk allemaal wel blij van buiten zijn. Een boswandeling, een toerke in de velden,….En toch doen we het veel te weinig. Omdat ik altijd denk dat je zo’n dingen moet inplannen of er een hele dag voor moet vrij hebben.

Niet meer in 2016 dus! Schoenen en jas aan en hup, gaan! Al is het maar voor een wandelingske van een half uurtje. “Iets is altijd beter dan niets”, remember?

IMG_9125 IMG_9127  IMG_9131  IMG_9144 IMG_9147 IMG_9151 IMG_9156

Want zeg nu zelf, van zo’n half uurtje koeien staren, daar kunt ge toch alleen maar zen van worden?

*Give Away*

Benieuwd naar jullie favoriete “get out” plekje? Deel het in de comments en wie weet win jij deze leuke, hippe toffe VIJF agenda. Fonkelnieuw, om het komende jaar plezant vol te plannen! Met toffe bladwijzer, stickervel én leuke spreuken in de agenda zelf. Very pinky en girly <3

IMG_7209 IMG_7210 IMG_7211 IMG_7213 IMG_7212

*Edit: blijkbaar is er een probleem met m’n WordPress. Mensen krijgen vaak een foutmelding als ze een comment willen achterlaten. Ik probeer het vanavond op te lossen, tot dan kan je ook meedoen door een reactie te laten via de Facebookpagina. Succes!

*Edit 2: het zou opgelost moeten zijn…Kom jij toch nog op een foutmelding, geef dan zeker een seintje (via FB of mail). Thanks!

8 comments

 1. ah dat doen wij wel heel vaak. Een hele dag binnen zitten lukt ons niet. En effectief, zelfs een wandelingeje door de wijk of klein toertje naar de dichstbijzijnde velden is al leuk.

  Dus tips…goh in Leuven gaan we ofwel eens even door centrum wandelen of in Heverlee naar Parkabdij, Arendonk kasteel en omgeving of Heverlee woud. Maar meeste weekends zitten we in Oostkantons waar we even langs de venen, bossen of de weilanden van het dorp gaan.

 2. Het allerliefst gooi ik iedereen in de auto om te gaan uitwaaien aan het strand, maar als dat niet lukt is de fiets een mooi alternatief en doen we een rondje op de vesten van Brugge.

 3. Ik probeerde inderdaad al heel vaak te reageren op je vorige posts, maar ik krijg ook altijd een foutmelding… Ik woon op een halfuurtje van de zee, dus ik ga daar graag uitwaaien, hoewel eender welk bos ook altijd goed scoort 🙂

 4. OK het postprobleem is dus opgelost 😉
  Dan post ik mijn reactie ook hier, ahja om te kunnen meedingen naar dat pinky exemplaar 🙂

  Mijn favoriet plekje is “mijn boom” op het einde van de straat.
  Ik trek er sinds vorig jaar steeds meer naartoe.
  Als ik zelf in een stresske zit of de kinderen drukdrukdruk zijn.

  Gewoon schoenen aan, kinderen op de fiets, step of rollerblades en hup naar ginder.
  Even staren en dan word(en) ik of we weer allemaal “zenmasters”.
  Heerlijk wat buitenlucht en wat beweging met iedereen zijn humeur doet.

 5. Mijn favo plekje is helaas wat minder bereikbaar geworden, omdat we zelf 60 km verder zijn gaan wonen. Het is een plekje in de westhoek, weg van de straat, waar trouwens ook de allermooiste boom staat en waar we vroeger altijd met de zusjes gingen wandelen.

 6. Op zich maakt de plek weinig uit voor mij. Het gaat me vooral om mét wie ik er ben. Kinderen, lief en goede vrienden en dan ben ik gelukkig, waar dan ook. Zelfs in een veel te grote binnenspeeltuin. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *