Happy New Year!

XBUQ8003

En dit jaar houden we het héél kalm wat betreft goeie voornemens.

Ik ga voor: meer dansen, meer zingen, meer blij zijn en meer bewegen.
That’s all. Geen onmogelijke plannen en wensen, geen deadlines en van alles moeten.
Gewoon content zijn. Weer meer plezier vinden in simpele dingen. En hopelijk nog een coole reis ergens. Dan ben ik al héél content eigenlijk.

Naar goeie traditie deden wij alweer van oudejaar in het buitenland. Deze keer iets dichterbij, maar mét vrienden. En god wat was het fijn. We huurden een fijn huisje via Airbnb (mét huiskat) en kwamen midden in het centrum van Maastricht terecht. Wat een fijne stad toch. Ik hou er van dat het klein en bevattelijk aanvoelt én dat je er toch gewoon heerlijk kan verdwalen in kleine straatjes en steegjes waar je dan telkens weer verrast wordt door fijne, leuke winkeltjes. Ik hou van het wandelen rond het water, bij de stadomwallingen. We hadden prachtig weer en stralende blauwe lucht.

FullSizeRender IMG_7070

FIMM1200 XQKQ6403 NUMD7232 CKGK6758   BIDK2775 FFXL9192

Ik genoot van het niets doen, het slenteren, het lekker eten, het chillen in huis, het even naar de Albert Heijn gaan en daar rustig kunnen rond snuisteren zonder dat iemand op me wachtte. Elk jaar zo’n paar kinderloze dagen, ik kan dat toch alleen maar aanraden zulle. Elk jaar geniet ik er zo hard van.

IMG_6938 SGUN5581 IMG_6958 XFBD1541 IMG_6996

Benieuwd wat oudejaar volgend jaar zal worden. Voor wie inspiratie wilt opdoen:

2015: Londen
21014: Parijs
2013: Parma

Nog mensen die oudejaar al in het buitenland vierden? New York houden we voor binnen een paar jaar, als we 40 (argh, wut?!!) worden. Tips voor volgend jaar zijn alvast welkom 🙂 Want ook dat staat op mijn goede voornemens lijstje: dream big en boek die verre reis!

Maar voor vandaag is het vooral veel van Just Do Nothing, nieuwjaarsbrieven en luisteren naar Eels. Hartje for days like this.

IMG_7091 IMG_7097 IMG_7104 IMG_7110 IMG_7112

Mijn tips voor Maastricht volgen morgen, so stay tuned!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *