Yes she can!

Hoera! De fietslesjes hebben hun vruchten afgeworpen.

Dankzij de goeie tips en tricks die we leerden in de workshop én wat extra oefenen op een loopfietsje was het vandaag ineens zo ver. Jools nam haar fiets en reed weg. Hupla. Van het ene moment op het andere. Super zalig om zien! Zo trots dat ze was….

IMG_1013 IMG_1026 IMG_1032 IMG_1040

Alleen Ellis was er minder happy me. Super triest was ze zelfs. Sip ging ze zitten, de hand op het hart…om een beetje later in tranen uit te barsten. #Autch.

IMG_1039 IMG_1038 IMG_1030

IMG_1051 IMG_1055

Gelukkig is er ook bij haar schot in de zaak dus ik denk dat het niet lang zal duren voor ze er ook mee weg is. Wat ons betreft zijn die workshops dus echt dik de moeite! Zonder de specifieke oefeningen die we daar leerden, had ik echt geen idee hoe dit aan te pakken. Allen daarheen dus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *