Zomer 2015 wishlist!

Elk jaar maak ik een zomer wishlist op. Dit jaar was ik er al vroeg bij, maar ondertussen kan ik al een hoop van de items wissen daar. Daarom maak ik nu nog een enige, echte Zomer 2015 wishlist op.

De zomervakantie moet nog maar net beginnen terwijl ik toch al lang in vakantiesferen hang. We hadden natuurlijk onze geweldige roadtrip in Canada, een maand zalig vrij en een geweldige zomertrip richting Spanje voor een beach wedding. Wat een top gevoel dat de fun eigenlijk nog moet beginnen zeg!

Wat ik deze zomer zeker nog wil doen:

– een jeansjasje scoren in de solden (hopelijk vandaag?)

– een wandeling op het blotevoetenpad van Zutendaal. Als het weer meer zit, trekken we daar in midden juli naar toe. Benieuwd wat dat zal geven!

– veel rommelmarkten doen. Op dit moment staan er al twee op de planning waar we zelf zullen gaan staan. Rommel genoeg, dus hopelijk verdienen we daar een eerste centje voor onze nieuwe reis-spaarpot. Nieuw Zeeland 2017 here we come!

– Ook het wildpark van de Grotten van Han staan nog steeds op de planning. Normaal gingen we in Maart al gaan, maar regenweer en ziekte gooiden roet in het eten. Hopelijk binnenkort een herkansing dus…

– naar zee gaan, zonder echte plannen. Gewoon genieten van de zon en wat de dag brengt.

– Zwemmen in een meer staat nog steeds op de wishlist, maar er zijn vage plannen om dat samen met de vriendjes van school eens een dagje in te plannen.

– En eind Augustus sluiten we de vakantie af met een weekje, hopelijk zonovergoten, vakantie met oma en opa en tante Sarah. Ik tel nu al af!

Verder brengt de zomer een verhuis op het werk, een sportkamp en een circuskamp met zich mee. Het zal dus een drukke zomer worden die sowieso veel te snel zal gaan. Maar first things first: Juli, wij zijn er klaar voor!

P.S: In 2014 stond dit op mijn wishlist. Benieuwd wat er op jullie zomer-must-do lijstje staat?

1 comment

  1. Leuke plannen! Zalig ook dat jullie zomer met Canada ervoor zoveel langer lijkt te duren!
    Hier weinig concrete zaken, al willen we sowieso veel genieten van de bergen al wandelend, fietsend… 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *