Fake Jarige!

Afgelopen week mocht Jools haar verjaardag al vieren in de klas, gevolgd door een klasfeestje in onze tuin. Begin Juli jarig zijn, brengt als enige nadeel met zich mee dat veel kindjes al op vakantie zijn, vandaar dat we het wat vroeger inplanden.

10 zes-jarigen op zoek naar entertainment. Weer dat wisselvallig was. Altijd spannend, zeker als er een zwembadfeestje op de planning staat. Om 14u stonden we klaar voor de strijd. De zon deed nog even moeilijk, maar net op tijd brak ze toch door.

Op het strijdveld stond een zwembad klaar, een ligbed, ons huisje met schuifaf en een hoop super soaker- waterpistolen. Op het menu stonden hot-dogs en waterijsjes….Meer moet dat niet zijn blijkbaar, want de kinderen hadden een geweldige namiddag.
DSC_0307 DSC_0409 DSC_0419IMG_9710IMG_9711IMG_9740IMG_9749

Wat heeft ze een leuk groepje vrienden bij elkaar. Zalig om zien! Zeker nu we te horen kregen dat de nieuwe klassenindeling perfect rekening heeft gehouden met de bestaande vriendengroepjes. Bijna iedereen op het feestje, mag volgend jaar samen over naar het eerste leerjaar bij juf Nathalie.

De perfecte start voor de zomervakantie was het. Het zwembad blijft alvast staan. Klaar voor de komende hittegolf. Zomervakantie 2015: wij zijn er klaar voor!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *