I do!

Iedereen die mij kent, weet dat ik helemaal niets met trouwen heb. Ik droom er niet van, geloof er niet in, heb er niets mee… Maar als vrienden vragen of ge geen zin hebt om een paar dagen mee af te zakken naar Spanje om daar een echte beach wedding bij te wonen, dan twijfel ik natuurlijk niet: I DO!

IMG_9063 IMG_9082 IMG_9093

En dus trokken het lief en ik er enkele dagen tussenuit. Amper uitgepakt van Canada en al terug het vliegtuig op. Een beetje er over, i know. Maar zeg nu zelf: wil wil hier nu niet bij zijn:

IMG_9356 IMG_9353 IMG_9349 IMG_9197 IMG_9199

Al bij al valt zo’n tripje zelfs gigantisch mee! Een beetje gegoogle leerde ons dat we voor 56 euro (op en af) konden vliegen als we vertrokken uit Maastricht. Ik had geen idee dat daar een vlieghaven was, dus wat een zalige ontdekking! Maastricht is hier vlakbij (nog geen uur rijden) en dus makkelijker dan Charleroi voor ons. Ze vliegen maar naar 5 bestemmingen, maar de onze zat er dus bij!

Wij vlogen van zaterdag tem dinsdag en genoten kei hard van zon, zee, zwemmen, slenteren en lekker eten. Zalig weer, ultiem vakantie gevoel en dat op een tweetal uur vliegen van huis. De Costa Brava ziet mij zeker nog terug!

IMG_9279 IMG_9282 IMG_9308 IMG_9310 IMG_9313  IMG_9371 IMG_9373 IMG_9376

Het leuke aan deze formule was dat er ook een aantal vrienden in de buurt waren. Iedereen deed waar hij zin in had en af en toe kwamen we samen om te zwemmen, eten of drinken. Top idee en zeker voor herhaling vatbaar!

Voor wie het groter ziet en zelf zijn droom beach wedding wil gaan plannen: één adres! Hotel Costa Brava in Platja D’Aro. Een hotel met prachtig uitzicht (vanuit de feestzaal zie je rondom een zalig, blauwe zee!) en een (niet echt privé) strandje om te trouwen. Pottenkijkers krijg je er gratis bij:

IMG_9274

Maar zeg nu zelfs: trouwen terwijl er topless vrouwen toekijken, het heeft toch ook iets hé 😉

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *