Canada, een filmpje

Als je net terug bent van een lange reis, vragen veel mensen je “of het gaat, zo terug in België” of “zo terug aan t werk”. Bwa ja zeg ik meestal. Die terugkomst, ging eigenlijk héél vlot. En op die weinige momenten dat het minder gaat, dan kijk ik stiekem nog’s naar ons filmpje. En dan weet ik weer hoe geweldig onze reis was….

7 comments

 1. OOOh wauw Heerlijk!! En hoe zalig dat je de Mobilhome ook af een toe gefilmd hebt! Echt super gedaan! Geniet nog maar veel na van jullie droomreis x
  (Ps door nieuwe computer – zonder favorieten – was ik je blog een tijdje uit het oog verloren.. wat zijn je meisjes plots groot geworden zeg, mooie meisjes!! )

 2. Volg je blog al een tijdje en heel leuk om jullie Canada avontuur te lezen. prachtige beelden zowel van de natuur als van Uw dochters ! Blijven genieten !

 3. oooh ik ontdenk net je blog via een comment van jou ergens anders en ik merk dat we in ongeveer dezelfde periode door BC aan het reizen waren met kindje(s).

  je filmpje is fantastisch en doet me nu al terug heimwee krijgen en plannen voor de volgend trip naar Canada binnen een paar jaar. Zelf ben ik er al vaak geweest maar nooit noordelijker dan highway 1. Je filmpje bevestigt nog maar eens dat ik de volgende keer echt wel eens in Jasper en Wells Grey moet raken.
  Ha, nu ga ik met veel gretigheid je andere posts over Canada ook lezen 🙂

  1. Moh? Da’s wel straf! Ja, wij hadden de tijd van ons leven en in Jasper zijn we écht mega verwend wat betreft wildlife. Wij gaan ook zéker nog’s terug!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *