Achter en voor, Deel 2

Voila, het zit er officieel op.

De zakken zijn uitgepakt, de wasmachine draait overuren en wij sliepen allemaal ongelooflijk goed in ons eigen bed. Het enige wat nu nog overblijft zijn onze blauwe plekken, pijnlijke rug, enkele Canadese muggenbeten en een berg ongelooflijke herinneringen. Tijd voor een nieuwe “Achter En Voor“:

IMG_8652

Achter:
Canada was waanzinnig cool, beyond mijn verwachtingen. Mooi, de max, verrassend, geweldig. Een héél grote aanrader, maar dat was al duidelijk denk ik?

We kijken terug op een heerlijk, zalige maand. Vol quality time en fijne dingen. Rust en taking things slow. Wakker worden als je wakker wordt en opstaan als je zin hebt. Geen gehaast, geen moeten….Dag per dag pakken en doen waar we zin in hadden. We waren het snel gewoon daar.

De meisjes genoten (en dat is een understatement). Wij genoten en keken onze ogen uit. Wat een prachtige natuur daar. Eindeloos. Neverending. Prachtig beyond words.

Toen we vertrokken kon ik mij maar moeilijk voorstellen hoe die maand er zou gaan uitzien, maar alles ging redelijk had van zelf. We maakten onze plannen dag per dag (al had het lief natuurlijk wel een algemeen plan opgemaakt) en namen de dagen zoals ze kwamen. Niets te veel, niets te weinig. Geen onverwachte problemen. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat de maand zo vlot en aangenaam zou verlopen.

Voor:
Morgen keren de meisjes terug naar school en ik kan ze nog drie dagen lekker vroeg van school halen. Pas donderdag start voor mij de werkweek weer. Back in the ratrace. Ik kijk er wel naar uit om terug te werken, alleen die hele hectische wervelwind die je er gratis bijkrijgt….daar wil ik nog niet meteen aan denken eigenlijk. Gelukkig staan er in Juni ook nog enkele leuke dingen op de planning zoals een (laat) feestje voor m’n verjaardag en zelfs een tripje naar Spanje! Verder kan ik alleen maar hopen op lange weekends gevuld met zon, fijne vrienden en fijne momenten.

Mei 2015 you rocked, you ruled! En ik maak nu al plannen (en vooral dromen) voor onze volgende grote reis… Australië, 2017? Who’s in?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *