Het allerbeste, prt 2

Het allerbeste van deze trip is niet het kamperen, het samenzijn, de zalige warme zomerdagen, de privé strandjes die zo uit de boekjes lijken te komen, de adrenaline wanneer je een beer ziet….

Die dingen zijn allemaal geweldig fijn, maar het allerbeste is de onbetaalbare quality time die je met die bijzonder fijne meisjes mag doorbrengen. Een hele dag dag denken: “wat zijn ze toch al groot”, verbaasd zijn over hun gevatheid, hun mopjes, hun kunnen én kennen. Hun durven en openbloeien. Tot dan ‘ s avonds, net voor ze in slaap valt, roept ze nog even. “…Maar mama, oma had gevraagd om een beer mee te brengen voor haar….Hoe moeten we dat dan doen?”.

Right there. The best part. Dan smelt mijn hart en kan ik alleen maar denken: “Wat zijn ze nog heerlijk klein, mijn meisjes”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *