De spannendste dag of them all!

Vandaag was één en al excitement!

Eerst ging ik- tarataaaaa… ziplinen mét Jools! En oh my god, that kid amazed me!

IMG_8053

Normaal mag het pas vanaf 6 jaar, maar aangezien ze dat bijna is én ze groot is, mocht ze toch mee. Mocht ik het parkoer op voorhand gezien hebben ik had no way in hell gedacht dat dit te doen was met kinderen. Maar boy did she rock it! Zonder verpinken stapte ze de trapjes af, recht het ravijn in om dan -sneller dan de wind boven de rivier, de bomen en en de bergen te vliegen. Amazing!! Ik bibberde op m’n benen en bij één line, twijfelde ik even of ik wel durfde. Jools rocked my world today!!

IMG_7964 IMG_7966 IMG_7968 IMG_7976 IMG_7981 IMG_7982

Foto’s en een héél klein stukje filmpje staan al op Instagram. Hier opladen lukt helaas weer niet.

En dan, als of het nog niet genoeg was, liep ik hiernet terug van doing laundry toen ik plots oog in oog stond met een beer. Arghhh!! Hashtag toch een klein hartinfarctje. Ik stond letterlijk te trillen op m’n benen. Snel belde ik het lief, die mobilhome en slapende kinderen héél even achterliet en mee kwam kijken. Wat een wonder! Zo mooi, zo puur, zo wauw!!!

DSC_0032

Rustig wandelend (beetje zielig, want hij was gewond en mankte), eten zoekend, af en toe opkijkend, recht in onze ogen. Een paar meter van ons. Trillingen, kiekevlees.

Wauw! Canada, Wauw!!

<3

3 comments

  1. Leuk om hier mee te lezen! Wij gingen in augustus/september 2013 naar Canada (Rocky Mountains, Tweedsmuir, Vancouver Island), dus het is extra leuk om dit deels nog eens her te beleven met jouw blogjes.
    Die kleine hartattack bij het zien van een beer (de eerste, maar ook de tweede) is zooo herkenbaar 🙂 Geniet ervan!

    1. ja, echt kicken hé! De volgende ochtend zagen we hem weer. Wel zielig want denk dat ie daar nog zat omdat ie gewond was aan z’n achterpoot…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *