Seattle…

Ik nam de boot, zag de stad en werd verliefd. Eén ding is duidelijk: i’ll be back!

Seattle was cool, fijne plaats om te zijn en zonnig! Ik voelde mij mega thuis en wou dat ik er nog meer tijd had. We deden alle highlights (Pike Place Market, The Space Needle en het EMG Museum….). We wandelden door de straten, namen de monorail én een fietstaxi. Als beloning voor een hele dag flink zijn en goed meestappen ging ik op het einde nog voor een ritje in het reuzenrad met de meisjes.

Het moet gezegd: kudos to my girls! Wat een topkinderen zeg! Ik had ze op voorhand uitgelegd dat vandaag een belangrijke dag voor mij was. Dat ik er al van droomde sinds ik jong was om ooit deze stad te bezoeken. Ze gingen helemaal mee in mijn vibe en waren super flink. Ze bezochten de stad als ervaren citytrippers en hebben amper geklaagd of gezaagd. Enkel op het einde waren ze doodop en dus namen we de fietstaxi van het reuzerad naar de ferry.

Twee conclusies dus vandaag:
1. Seattle is héél cool en MOET opnieuw bezocht worden <3
2. Citytrippen en verre reizen met kleine meisjes is dus echt zo goed te doen. Zolang je zorgt voor genoeg afwisseling en af en toe wat rust of verrassing (een kindereitje! Een fietstaxi! Kijk, de monorail, en wij gaan er op!) lukt dat allemaal wonderwel.

Dus voor zij die twijfelen: boek die trip! Pak die valiezen en kinderen bij de hand en ga ervoor!!!   IMG_7595 DSC_0170 DSC_0187 DSC_0189 DSC_0196 DSC_0198 DSC_0209 DSC_0222 IMG_7622 IMG_7633 IMG_7649 IMG_7651 IMG_7655 DSC_0243 DSC_0245 DSC_0247 IMG_7683 DSC_0283

4 comments

  1. Die grote highway viaduct vlakbij de waterfront en quai’s verpesten voor mij een groot deel van de beleving in Seattle en die blijft mij vooral bij. Grappig hoe iedereen alles anders ervaart. Geef mij maar Vancouver.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *