Back In to the wild….

Zo meteen starten we een “onderweg” dagje. Even goed doorrijden om terug van Amerika naar Canada te gaan en dan start het tweede deel van onze reis. Het deel waar ik het meest naar uitkeek. Jasper park, Banff, Wisthler en Squamish (in willekeurige volgorde). Prachtige blauwe meren, hopelijk wat beren hier en daar en ongelooflijke uitzichten. Ik kijk er al naar uit. Waarschijnlijk zullen onze wifi mogelijkheden daar beperkt zijn, dus als het hier wat stiller wordt: vrees niet!

We zitten zo ongeveer in de helft van onze reis en ik vrees dat het nu plots snel zal gaan. Seattle, en de USA bleek een ideale afwisseling, zo in het midden van de vakantie. Even kei hard in een grote stad verloren lopen. Andere sfeer, nieuwe impulsen, even iets helemaal anders. Een leuke break en nu hop, back in to the wild!

De “campings” hier in Amerika zijn helemaal niet zoals die in Canada (of toch niet die wij deden). Het lijken hier eerder grote parkings voor een hoop mobilhomes bij elkaar. Hoewel, veel trucks zijn hier zo uitgebouwd dat het voor velen hier zelfs echt hun thuis is denk ik. Gigantische tv’s, mobilhomes die in elke richting plots uitvouwen en verdubbelen van ruimtes. Mensen, baby’s en honden, allemaal bij elkaar. De campings zelf stellen echt niets voor. Het grote voordeel is wel dat er super zalige douches zijn en man, wat kan dat deugd doen. Lang douchen met water dat ├ęcht warm is….ohhhhh, plots is zo iets dagdagelijks een momentje van pure luxe. Het leven zoals het is op de camping, zeker?

Tot snel, hopelijk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *