Dag 11: de grote oversteek

Vandaag was:

– Killing time door in het wild te picknick/lunchen. We hadden een tweetal uur te doden tussen uitchecken van de camping en inchecken op de ferry. We besloten gewoon langs de weg even te koken en te picknicken en in Canada is dat dan bijna altijd met een fantastisch uitzicht er gratis en voor niets bij. *I could so get used to this!*

IMG_7544 DSC_0075 DSC_0073

– Genieten van de zon!

IMG_7553 DSC_0099

– Met de ferry oversteken van Canada naar de USA, met de nodige douane toestanden (we moesten al ons fruit opeten of afgeven, alle aardappelen en ajuinen….). Of zoals Jools zei: “mag je niet gezond eten in Amerika?” 🙂

– Genieten van de oversteek en alweer de prachtige uitzichten op de oceaan. Zalig gewoon!

– En aankomen in Port Angeles en meteen een uurtje rijden naar Poulsbo, vanwaar we morgen de “walk on” ferry nemen om een dagje in Seattle door te brengen. Tis misschien wat veel gedoe, maar Seattle bezoeken staat al sinds m’n 15de op mijn Bucket List. We waren nu zo dichtbij, dat ik het niet kon laten gaan. Ik vind het hier nu al zo geweldig dat ik al beslist heb dat ik zéker nog’s terugkom naar Seattle en omstreken. To be continued dus!

DSC_0109 DSC_0112 DSC_0140 DSC_0147 IMG_7591 IMG_7595

2 comments

  1. Zo zalig dat je dat met de hele familie kunt doen!!
    En Jools: juist meisje, in Amerika mag je niet gezond eten ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *