Van Tofino naar Nanaimo ofte: alleen op de wereld?

Gisteren gingen we dus walvissen spotten en dat was echt wel pretty awesome!

We vaarden een hele tijd naast een moeder en een jong. Wilde zee, wachten op een wolkje weggeblazen water en hup, daar waren ze, één voor één, netjes naast elkaar. Echt magisch! De kinderen vonden het ook super geweldig en niemand werd zeeziek: OEF!

Vandaag was rustig wakker worden, was en afwas doen (want ook het gewone leven gaat door, into the wild) en dan moesten we weer terug richting andere kant van het eiland (back where we came from). Onderweg deden we een paar stops voor coole uitzichten en vooral toffe wandelingen: ééntje in het regenwoud (wat een bijzonder gevoel, helemaal alleen, met je gezin in een regenwoud) en eentje in een park vol reusachtige bomen. Toch een groot voordeel van buiten het seizoen komen: we wanen ons hier écht vaak alleen op de wereld.

DSC_0340 DSC_0264DSC_0258IMG_7391DSC_0348DSC_0362

De tocht door het regenwoud bracht ons bij een prachtig, verlaten strand met anemonen en zeesterren. We loved it! Vandaag was ook het perfecte voorbeeld waarom reizen met een mobilhome zo ideaal is met kleine kinderen. Terwijl we rijden, kleuren de kinderen in hun kleurboeken en als het rijden te lang duurt, doen ze gewoon een dutje. Daardoor zitten ze weer vol energie waardoor ze de wandelingen tussendoor vlot kunnen meedoen.

DSC_0276 DSC_0283DSC_0288DSC_0277DSC_0275DSC_0290

Wat een topdag alweer. En daarmee zit onze eerste week er hier op. Gelukkig liggen er nog drie in het vooruitzicht, want we zijn het hier nog lang niet beu!!

2 comments

  1. Wawwww Jessie, wat een fantastische reis maken jullie!! En een heeeeel leuke blog?
    Groetjes van ons 2
    Marleen en Wim

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *