Dag 3: Still in Vancouver….

Vandaag was een rustig dagje. Als je reist met kleuters kan je moeilijk elke dag volproppen, dus we vinden het belangrijk om te luisteren naar hun ritme. We merkten al snel dat Ellis vandaag wat moe was (ze slaapt slecht door een vettige hoest die haar ‘s nachts wakker maakt) en aangezien we morgen een super leuk dagje gepland hebben (fietsen rond Stanley Park), leek het ons beter vandaag wat relaxt te houden. We wandelden een klein stukje, namen twee keer de watertaxi, speelden in een bootje aan het water, gingen super lekkere, verse vis eten en snuisterden rond in een prachtige boekenwinkel. Daarna ging ik met Ellis thuis een beetje chillen op ons terras, terwijl Jools met papa naar een speeltuin ging. Jools blijft elke avond in haar dagboekje schrijven en samen deden we de was. Het normale leven dus, ook op reis moet je soms zo’n dagje hebben denk ik.

Morgen voorspellen ze 20 graden en geen bewolking, ik kan alvast niet wachten!!

IMG_6735  IMG_6741 IMG_6744 IMG_6758 IMG_6762 IMG_6766 IMG_6767 IMG_6773 DSC_0062 DSC_0063 DSC_0073

En ook thuis gaat alles goed, zo liet onze huisbabysit weten. God i love Catstagram post!

IMG_6740

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *