#Not So Healthy

….het kan niet altijd verantwoord, gezond en lekker zijn. Gelukkig maar. Soms eens goed zondigen kan mega deugd doen. Soms ontbreekt gewoon de tijd, of is er toch zo’n vieze goesting. In suiker, in zoet, in verwennen.

Al ben ik nu mega into healthy snacken, ik kan er soms toch nog echt van genieten ook. En dus was ik blij toen ik een berg Mug Cakes van Dr. Oetker toegestuurd kreeg. Ik mocht ze uitdelen én zelf ontdekken. Super tof dus, want ik heb mug cakes altijd al interessant gevonden: een paar dingen in een koffietas (mug) pleuren, mixen, microgolf, PING, klaar! Laatst maakte ik een gezonde variant, maar deze wou ik toch ook wel’s uittesten.

Hij bestaat in drie varianten: Melkchocolade, Pure chocolade, en eentje met chocoladestukjes. Per zakje zit het deeg voor één cake. Het maken is simple as hell: melk toevoegen, mengen en één minuutje in de microgolf zetten. Done. Ik testte de witte met chocoladestukjes en vond die best lekker. Het enige nadeel was dat je wel hard proeft dat het prefab is, maar dat kan ook zijn omdat ik gewoon héél veel zelf bak en die pure smaken dus wel gewoon ben.

Lekker, voor af en toe dus. Als verwenning op een koude winteravond bijvoorbeeld. Of snel, snel iets uit de microgolfoven toveren als vieruurtje. Werkt perfect denk ik.

Ik deelde wat zakjes uit aan mijn collega’s en die waren alvast enthousiast om aan het testen te slaan.

IMG_5977 IMG_5972 IMG_5970

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *