Bijna…

…Het blijft raar maar waar: wij gaan naar Canada, écht. Bijna nu….

Al twee jaar praten we er over, waardoor het zo iets is wat er gewoon bij hoorde. Wij hadden een zot plan. En dat was het voor vele maanden: een vaag plan in de verre toekomst. Maar nu, komt dat zot plan toch wel héél dichtbij. Gaat het bijna echt gebeuren. Nog een paar dagen werken en voor we het weten zitten wij echt wel op een vliegtuig.

Iedereen vraagt mij of we er klaar voor zijn. Daardoor krijg ik constant het gevoel dat we van alles aan t vergeten zijn. Wij hebben allemaal ne pas, we hebben reiszakken gekocht en een reisapotheek samengesteld. Verder ligt het huis vol stapeltjes van dingen die zeker mee moeten, lijstjes, boeken, tips….

‘s Avonds ben ik doodmoe, tot ik in bed lig en de molen gaat malen. Dan krijg ik stress over die jetlag, de vele uren op het vliegtuig en wat moeten wij in godsnaam allemaal mee nemen?? Hoeveel kleren neem je mee voor een maand congé? Wetende dat we van warm zomerweer (in de steden), naar mogelijks vriestemperaturen (in de Rocky Mountains) zullen gaan. Allemaal stomme dingen, die s nachts plots super belangrijk lijken.

Die laatste twee weken voor vertrek, die zijn er eigenlijk echt te veel aan. Dus: wat mij betreft: fast forward graag! Let’s get it over with (de stress, de vliegreis) en laat de echte reis maar beginnen. Wij zijn er klaar voor! Afin, bijna toch:

IMG_5990 IMG_5991 IMG_5992 IMG_6019 IMG_6021

3 comments

  1. Wij hadden op onze 6 weken Australië en Bali véél te veel mee! Er zijn waarschijnlijk overal ook wassalons waardoor je al snel een jeans en t-shirt eens kan uitwassen. Less is more zou ik zeggen en dingen die je toch tekort zou komen, kan je daar ook kopen!
    Oh, het gaat weer zo snel voorbij zijn, vergeet maar niet te genieten! En ik kijk al uit naar de blogjes!

  2. Ik snap dat je op alles voorbereid wil zijn, zeker omdat jullie met de kids aan dit avontuur beginnen! Maar ik zou toch proberen niet te veel te stressen op voorhand om vooral goed uitgerust (in de zin van gebrek aan vermoeidheid) aan de reis te kunnen beginnen. En dan kun je eventuele problemen sowieso veel beter de baas. Ik wens jullie super veel fun en fijne verhalen om te bloggen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *