Let’s Bike

We zeggen het al lang, maar het kwam er maar nooit van: hoog tijd dat Jools- en ondertussen ook al Ellis- leren fietsen zonder wieltjes. Probleem is dat we eigenlijk geen idee hadden hoe er aan te beginnen en dus werd het hele project maar uitgesteld en uitgesteld. Deze zomer wordt Jools al 6 jaar, dus het wordt nu echt wel hoogtijd.

Enter: Let’s bike. Een super leuk initiatief van winkelketel Dreamland. Zij organiseerden voor de 3 keer op rij een fiets workshop waar je je gratis kon inschrijven. De kinderen krijgen in groepjes van maximum 10 kinderen les van een meester en een extra begeleider. Fietsen en helmen worden voorzien en op de lengte van je kind afgesteld. Al spelend gaan ze aan de slag om zo stap voor stap de fiets te leren kennen en het vertrouwen op te bouwen.

40 minuten duurde de workshop. Op het einde kon Jools al bijna meteen fietsen (alleen het rechthouden van het stuur en de fiets zelf zijn nog wat moeilijk), dus ik hoop dat het binnenkort echt van dat is. Ellis was na 40 minuten oefenen doodop, dus daar gaat nog wat oefening aan te pas komen. Maar ik ben er zeker van: deze zomer fietsen ze, die meisjes van ons!

Voor wie het nog niet doorhad: ik kan dat alleen maar kei hard aanraden die workshop! Hou de site en folders van Dreamland zeker in het oog dus, zo kan je je binnenkort misschien ook’s inschrijven.

IMG_5852IMG_5851IMG_5848IMG_5847IMG_5859IMG_5858IMG_5861

 

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *