Kado tip: Muzikale K3 puzzel

Kadootjes krijgen is leuk. Zeker als ze zomaar komen, zonder aanleiding. En als ze dan nog van K3 zijn, is het van jackpot ten huize Jools en Ellis. Lang geleden dat ze nog zo enthousiast waren over speelgoed, dus bij deze deel ik graag deze tip: K3 heeft nu ook een muzikale puzzel.

1,5 uur speelden ze er mee, terwijl ik het eten kookte. Eerst was het een beetje zoeken hoe we de muziek konden activeren, maar plots was het raak. Het ene na het andere muziekfragmentje (10 in totaal) speelde af en de kinderen waren verkocht. Ik denk dat ze een nieuwe lievelingspuzzel hebben (en ze hadden er al zo veel).

IMG_3572  IMG_3578  IMG_3584 IMG_3588 IMG_3591 IMG_3592 IMG_3599 IMG_3602   IMG_3612
Voor de geïnteresseerden: de muzikale K3 puzzel is te koop bij Fun voor 14,95 en is geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar. De puzzel zelf is iets moeilijker omdat de stukjes (50 stuks) kleiner zijn dan de gemiddelde puzzel. Jools (5,5) kon hem vrij vlot, voor Ellis (net 4) was het nog een uitdaging. Hier was het alvast een fijne uitbreiding van de puzzelcollectie, want het is de eerste puzzel die ook nog’s liedjes zingt. Een combinatie van twee van hun grootste passies, dat kon niet misgaan hé….

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *