J is er klaar voor!

Hebdet gevoeld? Vandaag- en morgen nog meer? De lente komt er aan! En hoewel ik de winter nog best vond meevallen, kan ik plots niet meer wachten tot het zo ver is.

Ik wil zon en mooi weer. Blauwe lucht en kleine, witte wolkjes. Ik wil buiten zijn, wandelen en spelen. Ik wil vakantie en vrijheid. Naar rommelmarkten  gaan en genieten van mijn dochters. Wandelen in bossen en velden. Lange dagen, korte nachten.

En omdat voorpret een groot deel van de fun is: een lijstje. Van wat ik deze lente en zomer allemaal wil doen. Misschien haal jij er ook nog iets uit? Ben alvast benieuwd wat er op jullie lijstje zou staan?

Here we go, mijn summer 2015 wishlist:

– Naar het Wildpark van de Grotten van Han. Ziet er mega de max uit vind ik en jeuj: de datum ligt al vast! Eind deze maand gaan we op pad. Ik laat hier zeker weten hoe het was. Ne mens vraagt zich bijna af waarom wij in godsnaam naar Canada gaan. Slapen tussen de beren kan ook gewoon hier!

– Een paar dagen naar zee gaan, net als er een hittegolf heerst. Ik denk nog altijd vol heimwee terug aan mijn fijne tripje twee jaar geleden. Ik wil terug!!

– Mega hard genieten van ons grote Canada plan. Hoewel we niet te veel willen plannen, zijn we ons nu toch een beetje aan het voorbereiden. Wat willen we zeker doen, niet overslaan, zien, doen en meemaken. Het maakt het plots zo concreet en man, wat kijk ik er naar uit. Ook de kinderen kijken rijkhalzend uit en vertellen het aan iedereen die het horen wilt: “wij gaan naar Canada!!!” #hoezee!

– Naar Barcelona gaan en ook daar genieten van zon, zee, tapas en vrije tijd.

– Veel gaan zwemmen met de kinderen en- nog een overblijfsel van mijn wishlist van vorig jaar: gaan zwemmen in een meer.

– ook De Efteling en Monde Sauvage staan nog steeds op mijn wishlist. Maar kom, uitkijken naar en dromen van is ook tof hé. Misschien lukt het dit jaar wel’s.

– Aangezien er al redelijk wat reizen en tripjes op de agenda staan, vrees ik dat deze er niet van zal komen dit jaar, toch zet ik hem op m’n wishlist: een tripje/reis met srprs.me. Een organisatie waarbij je een boekt, maar pas op de luchthaven te weten komt waar je naar toe gaat. Weg met het over- controleren, hier met het spontane. Yolo weet je wel? Lijkt me geweldig en wil ik zeker eens doen! Uiteraard kan je wel wat dingen kiezen (citytrip, avontuur of zon-vakantie. Ver weg of dichterbij? Lang of kort, wat zeker niet).

– Ziplinen én walvissen spotten, allebei hopelijk in Canada!

– Misschien een feest geven om te vergeten dat ik 35 wordt (boohoo) én omdat het lief en ik 10 jaar samen zijn deze zomer. Maar ik twijfel nog, omdat ik 35 worden eigenlijk echt geen reden tot feesten vind. (For real: boohoo!)

– Nog super veel bakken en experimenteren voor mijn nieuwe foodblog #healthy. Volg jij die trouwens al op Facebook? Er komen echt nog massa’s lekkere receptjes aan.

– Uren en uren buiten zitten, in de zon. Gewoon. Boekje lezen, snoezen, lachende kinders op de achtergrond…Arghhh, ik zie het al zo hard zitten!

BRING IT ON!!!

Maar first things first: Genieten van dat beetje zon. De eerste keer buiten spelen. Zonnebril zoeken, kleedje aan. Arghh, dat we genoten hebben!
IMG_3221 IMG_3250 IMG_3313 IMG_3309

 

2 comments

  1. Een feest geven omdat je 35 wordt? Doen doen doen, want dan mag ik toch ook komen hè ;).
    Deze zomer wil ik vooral eens eindelijk bruine benen kweken want ik wil terug al die rokjes aan die door de zwangerschappen maar in de kast zijn blijven hangen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *