Momenteel: Plog Editie

Werk:
Deze week is onze derde Komen Eten week op antenne. Op antenne zijn, brengt een hoop werk met zich mee, wat wilt zeggen dat het lekker druk is op het werk. Inlezen, ondertitels checken, interviewaanvragen, telefoneren met deelnemers….By far mijn lievelingsperiode in het hele proces.

IMG_2704

Een ander fijne bijkomstigheid is het lezen van alle tweets en comments.  Sommige mensen blijven mij verbazen….
IMG_2515

Over VTM gesproken, ook zij blijven mij verbazen. Door deze brief naar ons door te sturen bijvoorbeeld. Serieus, hoe cool is dat?

IMG_2753

De brief zelf bleek van een grote CSI Miami fan te zijn niet blij is met het feit dat zijn favoriete serie niet meer op “de VT4” te zien valt. Eerst vond ik het nog grappig en al, tot bleek dat hij géén fan was van Het Klapsalon.  Uit het niets vraagt hij zich plots af “wie in godsnaam het klapsalon bedacht heeft?? De slechtste reeks ooit! Weg ermee”, zo schrijft ie. Anyhow, deze brief made my day. Het feit dat iemand zo zot is van z’n favoriete serie op de VT4 en daarom een paginalange brief neerpent om die vervolgens naar de verkeerde zender te sturen, bij gebrek aan het juiste adres én dan nog het feit dat de concurrerende zender de moeite doet om de brief door te sturen…Made my day today!!
IMG_2758

Een ander heugelijk feit vandaag, was de terugkeer van één van onze topredacteurs! Na enkele maanden op een ander programma te staan, keerde hij terug naar zijn roots bij Komen Eten. Mijn redactie dreamteam weer helemaal terug bij elkaar. Yeah! Een welverdiende 10 voor sfeer en gezelligheid!

IMG_2751 IMG_2749

Vakantie/carnaval:
De kinderen deden vooral op school veel van carnval. En dat zorgde meteen voor twee van mijn absolute lievelingsfoto’s ever. De twee zusjes in een superlieve knuffel, voor ze naar school vertrokken.

IMG_2549

En Jools die mij spotte na school in hun carnvalsstoet nadat ik very last minute had besloten een vrije dag te nemen zodat ik er toch bij aanwezig kon zijn. Zij dacht dat ze in de opvang moest en dat er voor hen niemand naar de stoet kwam kijken, ….tot plots….haar oog op mij viel…. Die blik, die ogen, die blijheid. Onbetaalbaar gewoon!
IMG_2576

Verder veel fijne dingen deze vakantie. Jools ging met papa naar een toneelstuk en spotte op straat haar eigen naam:
IMG_2642

Carpoolen met het lief naar het werk:

IMG_2721

Kinderen die bij oma en opa bljiven slapen en plots een ochtend hebben die zo mega relax is. Ik had zelfs tijd om het afwasmachien leeg te maken en te vullen, de was op te hangen en een nieuw in te steken én om te twijfelen over vestimentaire keuzes:

IMG_2720  IMG_2716

Ik ging, as usual voor de pink my little pony’s All Stars.

Lekker:
Wij blijven hier super lekker en gezond eten. Al was het een paar dagen serieus minder. Met het verjaardagsfeest van Ellis en véél snoep toestanden op het werk at ik een beetje te veel crap, maar vanaf nu gaan we weer volop voor de juiste keuzes. Vanmorgen at ik een super lekkere havermout met rode vruchten en cacao, volgens een recept van Voedzaam & Snel. Een aanrader!

IMG_2710

En ook vanavond at ik lekker en gezond:

IMG_2759

Gisterenavond gingen wij mega lekker en fancy eten in Antwerpen. Dankzij de SBS nieuwjaarsbon konden wij daar mega uitgebreid gaan smullen bij Pazzo en moesten we op het einde toch maar 7,95 betalen. Als dat niet tof is zeg?!

IMG_2707

Voor wie Pazzo niet kent. Dit gezellige en fancy restaurant/wijnbar kan je vinden in de Oudeleeuwenrui in een oud pakhuis. Het eten is ongelooflijk lekker en de kaart een beetje exclusief. Met opties als “carpaccio van foie gras” of een apart truffelmenu weet je wel dat dit geen dagdagelijks restaurant is. De gastheer is een van de beste sommeliers van België en aan het vuur staat ladychef  Ingrid neven. Voor wie eens iets anders wilt: Pazzo is zeer zeker aan te raden.

Gekocht:
Hoewel ik zelf geen koffie of thee drink, kon ik toch niet weerstaan aan die prachtige, limited edition reeks van Ikea. Hoe schoon is de Brakig reeks? Ik kon écht niet weerstaan.

IMG_2479

Getest:
Via Walkie Talkie kregen we de vraag of we een nieuwe, leuke app van HeyHey wouden uittesten. HeyHey Hurry is gericht op kinderen van 5 tot 7. In zes verschillende levels reis je door zes fantastische werelden. Het doel is om samen met Oscar rotsblokken en vissen te ontwijken en te vechten tegen allerlei vijanden. Met je vliegtuigje vlieg je door de verschillende zones. Voor Jools is het nog een klein beetje moeilijk (ze is er 5,5 nu), maar ze is wel gefascineerd. Ik vind het spelletje zelf ook wel leuk, dus ik denk dat we het zeker nog veel gaan spelen hier. HeyHey Hurry is verkrijgbaar in de appstore voor 3 euro! Wat ons betreft: getest en goedgekeurd! Wij zijn alvast van van de Gentse street artist en al zijn kleurrijke, vrolijke creaties.

1_copy 4_copy 5_copy

New Skill:
Maanden geleden schreef Ellis al haar eerste woordje (oma) en nu kan ze plots ook haar naam schrijven. Een nieuwe skill dus, yeah!

IMG_2615

Birthday girl:
Die nieuwe skill kan ook het gevolg zijn van het feit dat mijn kleine, lieve baby Ellis morgen gewoonweg al vier wordt. Vier begot! Hoe kan dat nu? Ik snap er niets van. Afgelopen weekend vierden we alvast een feestje. She loved every minute of it!

IMG_2679 DSC_0289 DSC_0253 DSCN0055 DSC_0350

Om daarna pompaf in te zetel te bekomen met haar knuffelpopje:
IMG_2691

HashtagMegaCute, toch?!
Zo, dat was het zo’n beetje. Benieuwd wat jullie zoal uitspoken deze vakantie?

2 comments

  1. Zeg hoeveel serviezen hebde gij nu eigenlijk al in uw kast staan?? 😉
    Het wordt tijd dat ik nog eens een taske koffie kom drinken om dat allemaal eens van dichterbij te bekijken.

    1. Haha, ssshhh Sandra! Ik weet het, maar kan zo moeilijk weerstaan! En het ergste is dan nog dat ik niet eens koffie of thee drink…. En weet dat je altijd héél welkom bent hier!!! Zou zelfs super zijn, dan kan ik jullie nieuwe aanwinst bewonderen en besnuffelen 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *