Omdat tradities belangrijk zijn…

Een beetje later dan de vorige jaren, maar nog net in de maand Januari: onze peter & meter brunch! Omdat tradities belangrijk én leuk zijn.

Vorig jaar had meter Eefje nog een zwangere buik, nu hadden we er een lieve knuffelbaby bij. Een ding was duidelijk: we love Lizzie!

En de peters en meters natuurlijk. Wat een gelukzakken, die dochters van ons.
En zo gezellig alweer. Een heerlijke zondag, vol vriendschap en liefde. I love it!

Iedereen knuffelde met Lizzie, de meisjes knuffelden vooral met hun peters, kadootjes werden uitgewisseld en nieuwe spelletjes meteen gespeeld.

…En naar goede traditie ging iedereen op de foto met zijn eigen meter en peter. Als ik kijk naar de foto’s van de vorige editie schrik ik alweer hoe hard mijn meisjes veranderd zijn. Kijk zelf maar…. 2014, 2013.

DSC_0111 DSC_0128 DSC_0143 DSC_0155 DSC_0161 DSC_0181 DSC_0205 DSC_0208 DSC_0217  IMG_2023 IMG_2024 IMG_2028 IMG_2029 IMG_2030

Ik tel nu al af naar volgend jaar! En ondertussen ben ik benieuwd naar jullie leukste familietraditie? Wanna share? Ik lees het graag! Wie weet kunnen we er nog iets uitpikken….Want leuke tradities, die kan je nooit genoeg hebben, toch?

1 comment

  1. Zo tof! Dat ga ik onthouden voor later!
    Onze traditie is met nieuwjaar. Dan gaan de kleinkinderen, tussen hoofdgerecht en dessert, met de billekar (go carts) gaan rijden. We vieren nieuwjaar in restaurant van mijn pa, met zicht op zee 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *