Woensdag kook-en bakdag!

Vandaag had ik eindelijk nog’s tijd om me terug te trekken in de keuken en wat nieuwe recepten uit te proberen.

Ik begon met een lekker ontbijtje en trok daarna naar de winkel. Ik ging op zoek naar speltbloem, vijgen, ontbijtspek en ander lekkers voor dingen die de komende dagen nog op het menu komen te staan. Eens thuis zette ik een leuk muziekje op (mijn LP van Stekelbees en vervolgens Grease!) en ik vloog erin. Op het programma deze overheerlijke, supersimpele courgettesoep. Echt een ongelooflijke aanrader!!! En daarna maakte ik eindelijk deze heerlijk uitziende peren/pecannoten muffins en mmmm, ze zijn goedgekeurd! Als middageten flanste ik nog snel een wokje in elkaar.

Al dat lekkers zag er bij mij zo uit:

IMG_9976 IMG_9982 IMG_9983 IMG_9984  IMG_9988 IMG_9989IMG_9986

Vanavond test ik nog een voorgerechtje uit voor ons allereerste kerstfeestje, dit weekend al. Zalig toch, zo’n kookdagje.

Smakelijk y’all!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *