Sinterklaas overdose….

Er werd lang naar uitgekeken en afgeteld. Hij verscheen in tekeningen en dromen en kwam steeds vaker aan bod in gesprekken allerhande.

IMG_9561 IMG_9567

De eerste ontmoeting van 2014 was naar goede gewoonte toen de Sint op mijn werk verscheen. Hun hartje sloeg wat sneller, hun oogjes blonken. Ze keken reikhalzend uit en gingen stoer hun kadootje in ontvangst nemen.  IMG_9624 IMG_9631 IMG_9635

…Een dag later bleek de goedheilig man ook in de gymclub aanwezig. De Sint en zijn pieten turnden mee en deelden achteraf pietendipoloma’s uit:

IMG_9666 IMG_9669 IMG_9672

Woensdag werd er plots wild aan de deur gebeld. Sinterklaas bracht een persoonlijke boodschap, maar had helaas geen tijd om binnen te springen. En gisteren konden ze dan eindelijk hun schoentje zetten.

IMG_9912 IMG_9917

sint
En jawel: hij is gekomen! Wat een geluk, wat een verbazing. Zalig zijn die tradities toch? Hopelijk hadden jullie ook brave kinders? Benieuwd wat de Sint bij jullie bracht?

En oh wat worden ze snel groot, dat valt mij elke Sinterklaas nog het meeste op! Kijk maar:

Sinterklaas 2013
Sinterklaas 2012
Sinterklaas 2011

Ik vind het elk jaar een zalige tijd, dat toeleven naar, maar elk jaar is het uiteindelijk zo’n overdosis zodat ik uiteindelijk ook weer blij ben als het gepasseerd is….En nu: in full force aftellen naar Kerst en Oudejaar! Geniet ervan y’all!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *