Powerstart your day: avocado-banaan smoothie

Geen zondag bakdag recept vandaag, maar wél een super gemakkelijk receptje voor een power ontbijtje. Wij zijn hier al een hele tijd in de ban van de avocado en ik vind het altijd spannend om er eens iets nieuws of anders mee uit te testen. Vandaag stond dus deze smoothie op het programma.

Weinig voor nodig, snel gemaakt en mega vullend. Wat wil een mens nog meer?

Nodig voor 1 persoon:
Een halve avocado
1 banaan
Een half handje vol amandelen
150ml melk

Doen:
Snij de avocado en lepel het vruchtvlees eruit. Doe samen met de gepelde banaan, de melk en de amandelen in een pot en blender tot een smoothie. Drink en wees de hele ochtend aangenaam verzadigd. Hell, ik dronk de mijne rond 8u30 a 9u, ging twee uur met de kinderen naar de gymclub en ik heb nog altijd geen honger (terwijl ik normaal echt uitgehongerd ben!)

smoothie

Ideel om snel smorgens klaar te maken en lekker in de file rustig op te drinken. Deze gaat hier zeker nog vaker op het menu komen te staan. Eventueel nog wat aangevuld met iets van de superfoods die ik kocht om uit te testen.

Jullie nog leuke superfoods- of andere gezonde recepten in de aanbieding? Ik ben namelijk mijn leven aan t beteren en overweeg zelfs een suikervrije periode (maar het lijkt mij allemaal zo moeilijk en ingewikkeld?!) Dit recept vond ik via deze site en ik ben nu al zeker dat ik nog meer recepten van hen ga uittesten….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *