blergh…

Sommige dagen zijn gewoon blergh.

Blergh, kut, kak…<
whatever you wanna call it.

Dagen waarop de wekker te vroeg gaat, waarop het veel te koud is vanonder het warme donsdeken.
Waarop het lontje kort is en het geduld onbestaand.
Dagen waarop het lief lange dagen moet werken en je er veel alleen voor staat voor de ochtend- en avondspits.
Ochtenden die verschrikkelijk zijn. Met brullende kinderen, crisissen over “ikwildiebroeknietaandoooeeehooeeeen” en treuzelen.
Dagen waarop ik even denk: fuck ik, we gaan niet naar school, ik steek ze gewoon allemaal terug in bed, mezelf inclusief.

Zo’n dag dus….Kak, kut, blergh!

Als iemand me zoekt: ik sta in mijn keuken, een beetje te kokkerellen en naar Eels luisteren. En hopelijk straks nog wat tijd om aan mijn fotoboek te prutsen en knutselen. Hope that does the trick. En anders voer ik alsnog mijn plan uit. In bed, allemaal! Voor een lange middagdut. Daarna zal het wel beter gaan, toch?

2 comments

  1. Om je blergh-dagje een beetje op te vrolijken: Ik heb 2 weken geleden een dochtertje gekregen die met de mooie naam Ellis door het leven gaat! En ja, dat is helemaal geïnspireerd op jouw jongste telg. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *