Lazy sunday…

Eindelijk, eindelijk kwam ie in zicht. Een grote, lege bladzijde in onze agenda. Een mega, vette lazy sunday drong zich op!

Oh wat had ik er naar uit gekeken. De weekends zitten echt te vol deze maanden, dus deze lege dag was echt welkom! We gingen naar de gymclub, deden een korte middagdut en besloten last minute een fietstochtje te maken. Lang geleden én we konden eindelijk écht ergens naar toe fietsen. J&J wonen eindelijk in hun huis én binnen fietsbereik. We laden de taart overschot van 1 november in, en trokken op pad. Meer moet het soms niet zijn….

IMG_8771 IMG_8778 IMG_8787 IMG_8793

 

Ellis kreeg haar eerste pianoles van peter Jeroen:

IMG_8805 IMG_8810 IMG_8812 IMG_8816

En daarna fietsen we weer naar huis. Dankzij de wegenwerken konden nog een paar stoere foto’s maken (opdracht was: kijk stoer of zoals een bouwvakker). Helaas is er iets mis met mijn Hipstamatic en waren de meeste foto’s totaal onscherp (nog nooit gehad). Deze vond ik toch nog iets hebben….

IMG_8913 IMG_8861 IMG_8865 IMG_8880  IMG_8882 IMG_8894

En zo sluiten we alweer de eerste schoolvakantie van het jaar af. Morgen back to business. Veel succes allemaal!

 

 

1 comment

  1. Ook dringend nood aan een lazy sunday maar voorlopig zit het er nog niet in (lees: er staat een verjaardagsfeestje ten huize vierenveertig gepland voor zondag).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *