Momenteel….

Verliefd op mijn nieuwste kringloopbuit: een prachtig Boch servies:

IMG_8192IMG_8168

Ik ben super fan van alle speciale kringloopdagen (retrodag, dag van de Kringwinkel), al gaat het ook altijd gepaard met wat ergernissen. Dat dingen plots 5 dubbel geprijsd staan bijvoorbeeld. En hoe ze hun stickertjes altijd mega centraal plakken en dat het stickers zijn met een soort super glue die bijna onmogelijk te verwijderen zijn. Het afprutsen is elke keer weer een mega ergernis, drives me crazy!!! Hashtag Arghhh

IMG_8169 IMG_8173

Blij met kijkcijfers die de ingestelde taart-quota halen:

IMG_8153

Enthousiast over de nieuwe werk traditie, zijnde: dresscode vrijdag! Elke donderdag krijgen we een mail met de dresscode voor vrijdag (laatste edities: hoodie en band shirt):

IMG_8151 IMG_7959

Zot content met het jasje dat mijn nicht scoorde op de rommelmarkt voor Ellis:

IMG_7956 IMG_8109

Mij eindelijk weer wat beter voelen op het werk. Het druk hebben met een extra, nieuw én super leuk programma doet er zeker veel aan. Fijn om nog’s letterlijk buiten te komen en leuke dingen, plaatsen en mensen te ontdekken:

IMG_8121 IMG_8118 IMG_7960 work

…en verder genieten we van die keer dat de zomer in Oktober viel….

Hope ‘all having a blast too!

1 comment

  1. Dat servies. Kwijl!! Kringloopdagen zijn inderdaad tegelijkertijd geweldig en vreselijk. Bij de vorige was ik daar al om 9u omdat ik de avond ervoor, toen de winkel toe was, in de vitrine een tafeltje had gespot dat ik wou. Ik was dus niet de enige met dat idee. We stonden daar met een hele troep te onderhandelen. “Als jij dat tafeltje krijgt, dan krijg ik die lamp. En die meneer daar kan dan zoals afgesproken die cd’s krijgen.” En dan om 10u vlogen we allemaal naar binnen, gelijk zotten. Ik was niet echt fier op mijzelf, maar had wel mijn tafeltje 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *