…de laatste….

En zo zijn we bijna ongemerkt in mijn laatste vakantieweekje aangekomen. Snif, snif, al mag ik natuurlijk totaal niet klagen.

Zes lange zalige weken, ze waren onvergetelijk, onbetaalbaar en bovenal: alles en meer wat ik ooit had durven dromen. Topweken, met topkinderen, ik had het nooit beter kunnen dromen of wensen.

En dus ga ik mijn hoofd (nog) niet laten hangen. In elke andere wereld is een weekje congé super zalig, dus besloot ik om het er nog’s goed van te pakken deze week. Elke dag ga ik proberen iets te doen waar ik blij van word.

Gisteren trok ik een dagje naar de sauna. Helemaal alleen, bijna letterlijk, want er was amper niemand. Ik staarde in het haardvuur, zwom buiten, bubbelde in de yacuzzi, las een boek en deed een dutje… Ongelooflijk de max vond ik het. Helemaal alleen, super zen. Voor herhaling vatbaar!

IMG_6645

Daarnaast luisterde ik op repeat naar dit en dit nummer en kan het u alleen maar aanraden! Ramen open, liedje opzetten en meezingen maar….

Vandaag ging ik shoppen en kwam thuis met een zak vol schoons (Lucy has a secret, Who’s that Girl én mijn nieuwste lieveling: Kling!) Hoera!! Deze namiddag kampeer ik in de zetel met dit hopelijk geweldige boek én daytime television, nog één keer om het af te leren. En, oh ja, ik kocht nog een klein doosje op de terugweg. Shhhtt, dont tell anyone, ok? If Lucy can have a secret, so can i, toch?

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

Benieuwd wat de komende dagen nog brengen….Misschien hebben jullie nog een tip? Wat zouden jullie doen met een dagje zalige me-tijd?  De enige beperking is dat het te doen moet zijn in de tijdspanne tussen 8u05 en 15u25, want dat blijft natuurlijk wel het hoofddoel van dit weekje vakantie: zorgen dat de kinderen deze week nog niet in de opvang moeten, maar gewoon meteen na school afgehaald kunnen worden. Kwestie van een rustige overgang te hebben, weet je wel?

8 comments

 1. Mmmm, nog een hele week voor jezelf.
  Ik zou nog op het gemak naar de kapper gaan. Fietsen naar een schoon terras en me daar met een boek in het zonnetje nestelen. Ik zou naar de zee rijden (voor mij dichter dan voor jou wellicht) en wandelen en gewoon zitten. Ik zou nog een keer naar de sauna gaan, gewoon omdat het kan. Geniet ervan.

  1. Ja!! Dat terrasje staat ook mijn lijstje, maar toen ik vanmorgen in t stad was, was de zon er nog niet. Heb wel al een dutje in de zon gedaan in mijnen hof 😉 En er staat nog op de planning: wandeling in het bos én een vriendinnenweekendje (jeuj!)

 2. Geniet er volop van! Je bent goed bezig 🙂

  Zelf zoek ik al lang een paar ongestoorde uren om door onze digitale foto’s gaan om een ixxi samen te stellen en afdrukken uit te kiezen om 2 andere muren met fotomozaïeken /collages vol te hangen. Maar ik denk dat jij op dat vlak veel beter georganiseerd bent 😉 !

 3. Ik zou een grote fietstocht maken, picknick mee en op een mooi plekje in de zon picknicken, een mooi boek op mijn schoot. Of naar een openluchtzwembad fietsen en daar zwemmen uiteraard.

  1. Ook dat van het zwemmen deed ik eigenlijk al, want aan de sauna is een groot buitenzwembad met ligweide, waar ik een uurtje in de zon lag. Zalig was het!! Zeker dat buitenzwemmen! En misschien kan ik die picknick wel combineren met mijn boswandeling. Bedankt voor de tip dus!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *