Omdat tradities belangrijk zijn….

IMG_6586 IMG_6589 IMG_6592 IMG_6601 IMG_6608 IMG_6617 IMG_6633

En ook na school blije, maar vermoeide kinderen:

IMG_6647 IMG_6662 IMG_6665

En lekker hapjesbord maakte meteen veel goed:

IMG_6676

Het is en blijft een fijne traditie vind ik. Elk jaar dezelfde foto’s, daarna komen ze samen in één fotoboek met alle “voor de deur op de eerste schooldag foto’s”.

De vorige eerstes:
Op één of andere reden blijkt September 2013 niet in mijn blogarchief te staan (en ik kan NIET geloven dat ik een hele maand zomaar niet geblogd zou hebben?), maar ik zweer het: er zijn ook foto’s van. Kijk maar hier:
IMG_2620 IMG_2601 IMG_2609

Verder ook:
3 September 2012
en 16 April 2012  (omg!! Zie toch hoe klein nog?!)

Wat gaat het toch snel eens ze naar school gaan.

Gelukkig keerden beide meisjes even enthousiast terug als waren ze vertrokken. Super schattig waren ze trouwens. De laatste tijd worden ze altijd super knuffelig en kussend op spannende momenten (eerste keer speelplein bijv). Op weg naar school liepen ze dus hand in hand waarbij Ellis constant kusjes gaf op Jools haar hand. Plots ving ik volgend gesprek op:

Ellis: “Joolsje, ga jij nog wel met mij spelen als straks al uw vriendinnetjes terug zijn?”
Jools: “Maar natuurlijk, Ellis, ik ga toch altijd met jou spelen?”

#auwie, so fucking sweet!!

Bij het afhalen sprak een andere moeder mij nog aan over hoe schattig mijn meisjes toch wel waren. Ze had hen ‘s morgens gezien toen de bel ging en ze elkaar, voor ze elk in hun eigen rij gingen staan, een super dikke knuffel gaven.  Op momenten als deze vergeet je toch even wat een intense periode het ooit was, twee kinders zo snel achter elkaar. Goud waard vind ik het nu! Ik zou het iedereen aanraden 😉

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *